• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam449
Toplam Ziyaret12903226

KAYMAKAM ÇİMŞİT"BOZUK YOLU OLMAYAN BİR VİRANŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

.


         Viranşehir BelediyeSİ,İlçe kırsalında yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunan Toklu Mahallesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 km’lik yolda stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

         Merkez ve kırsal ayrımı yapmayan Viranşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarını ara vermeden devam ettiriyor. “ Bozuk yolu olmayan bir Viranşehir inşa ediyoruz ” söylemi ile çalışmalarını sürdüren Belediyemiz,Kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi ve vatandaşların rahat ulaşım sağlayabilmesi için yoğun çaba harcıyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Plan ve program dahilinde hizmet yaptıklarını belirterek, amaçlarının bozuk yolu olmayan bir Viranşehir’i inşa etmek olduğunu söyledi.

         Stabilize çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun hazır hale getirileceğini sözlerine ekleyen Çimşit, “  Malzeme ocağımızın çalışmalara başlatılmasıyla birlikte ekiplerimiz kırsal mahalle içi stabilize yol çalışmalarına başladı. Plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Stabilize yolun yapılmasının ardından İnşallah mahallede en kısa sürede ya Asfalt yada Parke taşı döşeme işine başlayacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ” diye konuştu.

         Mahalle sakinleri ise yol çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit,Başkan Yardımcıları Halaf Kete,Mahmut Şık,Arslan Çiftçi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür edip hayır dualarında bulundu. 23-08-2017

645 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası