• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret12913268

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ESNAFA ZİYARET

.


         Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete ve Mahmut Şık,Esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

         Sabah erken saatlerinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Yardımcıları Kete ve Şık,Esnafların görüş ve önerilerini dinleyerek sorunların çözümü konusunda önemli notlar aldı.

         Esnafın talep ve sıkıntılarını yerinde görmek istediklerini ve bu amaçla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yardımcıları , " Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaflarımızın sıcak ilgisi ile karşılaştık.Sorunlarını samimi bir dille bizlere aktardılar.Belediyemizden beklenti ve taleplerini bizlere ilettiler.Bizlerde bu talepleri dinlemek için bugün onlarla birlikte olduk.İnşallah en kısa sürede belirtilen talep ve sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarımız başlayacak.Amacımız vatandaşlarımıza insan odaklı hizmet üretmektir.Bu yönde de yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor ” ifadelerini kullandı.

         Ziyaretler kapsamında Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında esnafa bilgi veren Başkan Yardımcıları Kete ve Şık, “ Viranşehir Belediyesi olarak yapılan her hizmet  vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak içindir. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Viranşehir’i inşallah cazibe merkezi haline getireceğiz.  Hayal bile edilmeyen hizmetlere kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler  yaptık. Sosyal ve Kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Viranşehir’i yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek "  diye konuştu. 22-08-2017

611 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası