• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam419
Toplam Ziyaret12902763

KONU VİRANŞEHİR

.


         Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Viranşehir Belediyesinin işlerini takip etmek üzere ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

         Ankara’daki  ilk ziyaretini  Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’le bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Çiftçi, Milletvekili Akyürek aracılığıyla telefonda Devlet Malzeme Ofisi ve ilçede yapılması talep edilen 12 halı sahanın yapılması için Süper Toto Genel Müdürülüğü ile bilgi alışverişinde bulundu.

         Başkan Yardımcısı Çiftçi, daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti. Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, Bakan Fakıbaba ve Milletvekili Akyürek’e belediyenin çalışmaları hakkında bilgi vererek, belediyenin çıkarmış olduğu 6 aylık faaliyet bültenini sundu. Bakan Fakıbaba, Çiftçi’nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Viranşehir Belediyesinin çalışmalarını çok olumlu bulduğunu söyledi.

         Başkan Yardumcısı Çiftçi ise, sıcak ilgi ve alakalarından dolayı Akyürek ve Fakıbaba’ya teşekkür etti. Başkan Çiftçi, Milletvekili Mehmet Akyürek ve Bakan Fakıbaba ziyaretlerinin ardından yarın da belediyenin iş ve işlemleri için ziyaret ve görüşmelerine devam edecek. Başkan Çiftçi, hafta içerisinde Ankara’da Belediye ile ilgili yapacağı bir dizi ziyaret ve görüşmelerin ardından hafta sonu ilçeye döneceği öğrenildi. 21-08-2017

591 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası