• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam607
Toplam Ziyaret12903384

STK VE SİYASİ PARTİLERDEN SİNAN ATEŞ'E DESTEK ZİYARETİ

.


            Viranşehir STK temsilcileri Eğitim-BirSen İlçe Başkanı Ahmet Bilen, Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Ramazan Çelik, Viranşehir Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeyhmus Göl, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt, Viranşehir ÖNDER adına Süleyman Turgut, Gençlik Merkezi Müdürü Çetin Gören, Şanlıurfa Ruha-Der ve El Ensar Dernek Başkan ve üyeleri ve Esnaf Abdulkadir Polatel İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş´i makamında ziyaret ettiler.

            Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş´e karşı yerel basında bazı çevrelerin başlattığı karalama kampanyası Sivil Toplum Kuruluşlarınca büyük tepki toplamıştı. Viranşehir STK´lılar daha önce basın yolu ile yapmış oldukları destek duyurusunu pekiştirmek amacıyla Müdür Ateş´i makamında ziyarete bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü memnuniyetini dile getirerek "Son bir kaç gündür yerel basında bazı kesimlerce şahsıma saldırılar yapılmaktadır. STK ların basın yolu ile yapmış oldukları destek açıklamasından bir hayli duygulandım. Göreve geldiğimden beri şefaf, özverili ve kaliteli hizmetler icra etmeye gayret ediyorum. Viranşehir STK´larda bilirler Viranşehir halkına eğitim-öğretim ile ilgili kaliteli hizmetleri sunmak adına STK´larla koordineli çalışmaya gayret ediyoruz. Ziyaretime gelen ve gelemeyen telefonla arayıp desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

            Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt Müdür Ateş´e Hat Sanatı ile yazılmış Peygamber efendimizin isminin yer aldığı bir tablo hediye etti. Müdür Ateş misafirlerine ikramda bulunduktan sonra misafirlerini kapıya kadar eşlik ederek yolculadı. Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. 12-08-2017

  

1257 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası