• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam363
Toplam Ziyaret12911756

KAYMAKAM ÇİMŞİT KURBAN VEKALETİNİ KIZILAY'A VERDİ

.


            Viranşehir Kaymakamı  Ömer Çimşit, Türk Kızılayı tarafından başlatılan Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasına destek vererek kurban bağışında bulundu.

            "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla Türk Kızılayı'nın başlatmış olduğu Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasına destek veren Kaymakam  Ömer Çimşit, Türk Kızılayı Viranşehir Şube Başkanı Hasan Basri Etli'yi makamında kabul etti.

            Türk Kızılayı'nın dünya genelinde yardıma muhtaç insanlara el uzattığını belirten Çimşit, "Vatandaşlarımızın da Viranşehir ilçesinde gerçekleştirmiş olduğunuz bu kampanyaya gerekli desteği vereceklerine inanıyorum ve kampanyanızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Türk Kızılayı Viranşehir Şube Başkanı Etli de kampanyaya verdiği destekten dolayı Kaymakam  Ömer Çimşit'e teşekkür etti. Kurban bağışında bulunan Kaymakam Çimşit, ilçe Başkanı Etli'den bağış dekontunu aldı.

            Bu yıl kurban vekalet bedelinin yurt içi 735 TL, yurtdışı için ise 500 TL olarak belirlendiğini ifade eden Türk Kızılayı Viranşehir Şube Başkanı Hasan Basri Etli, bağışların 1 Eylül'e kadar devam edeceğini açıkladı.

            Etli,"Et ve Süt Kurumu veterinerleri tarafından özenle seçilen kurbanlıklar yine kurumun kombinalarında vekalet sahiplerinin isimleri okunarak Kurban Bayramı'nın ilk 3 günü kesilecek. İslami şartlara uygun bir şekilde gerçekleştirilecek kesimlere din görevlileri, veterinerler ve noter de eşlik edecek" dedi. Vekalet vermek isteyenlerin Türk Kızılayı Viranşehir Şubesine ulaşabileceğini dile getiren Etli, kurban etlerinin ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaşacağını belirtti.

            Kesilen kurban etlerinin Et ve Süt Kurumu tarafından konservelendiğini belirten Etli, tüm yıl boyunca konservelerin ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaşacağını aktardı. Etli ayrıca Türk Kızılayın yurt dışında 30 ülkede de kurban kesimi yapacağını ifade etti. 09-08-2017

660 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası