• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam371
Toplam Ziyaret12912979

SEVİLEN BAŞSAVCI VEDA ETTİ

.


            Geçen yıl sonuna doğru Viranşehir'e atanan Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç Viranşehir'e veda etti.

            Veda gecesinde düzenlenen programa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi, Hakimler, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Savcılar, Daire Amirleri, STK Başkanları, Viranşehir Barosu Avukat üyeleri ve Adiye çalışanları katıldı.

            Verilen Veda yemeğinde yapılan konuşmada Başsavcı Zekeriya Alper İnanç'ın çalışmalarından övgü ile bahsedilirken onun insancıl yönü ile de örnek bir kişilik olduğu vurgulandı. Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı konuşmada" Makamlar gelip geçiçidir. Önemli olan hoş bir sada bırakmaktır. Sayın Başsavcımız da öyle yapmış ve hoş bir sada bırakmıştır. 6 aylık bir çalışma fırsatımız oldu. Kendisi iyi bir mesai arkadaşı olduğu gibi insancıl yönü ile de bizlerde güzel bir etki bıraktı. Yaşanan o terör olayına rağmen her zaman görev bilinci ile hareket etti. Bu vesile ile Şehitlerimizi bir kez daha Rahmet ve Minnet ile anıyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlar Sayın Başsavcımıza ve eşine bundan sonra ki görev yerlerinde başarılar dilerim" dedi.  Başsavcı İnanç kendisine atfen söylenen düşüncelere istinaden yaptığı konuşmada" Ben ve eşim Viranşehir'de 8 - 9 ay gibi bir çalışma ortamı bulduk. Bu kısa zaman zarfında Başsavcılık makamını halkımıza açmaya gayret ettik. 6 aylık bir çalışma ortamı bulduğumuz Viranşehir Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit bey ve diğer mesai arkadaşlarım özellikle 17 Şubatta yaşadığımız terör olayında bize çok büyük destekleri oldu. Viranşehir halkının bu süreçte bize yaklaşımı bizi onurlandırdı. Bu vesile ile Şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum. Bu gece burada bizi yanlız bırakmayıp katılım sağladığınız içinde çok teşekkür ediyorum" dedi.

            Yapılan konuşmalardan sonra günün anısına Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ve eşine görev yaptıkları sürede gösterdikleri başarılı çalışmadan dolayı kendisine ve eşi Hakime hanıma plaket ve tablo hediye edildi. Yaklaşık 2 saat süren program hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sona erdi.  01-08-2017




















1619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası