• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam613
Toplam Ziyaret12909947

KAYMAKAM ÇİMŞİT VİRANŞEHİR RADYOSUNDA HALKIN SORULARINI CEVAPLANDIRDI

.


Viranşehir Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı  Ömer Çimşit, canlı yayın konuğu olarak katıldığı Viranşehir FM radyosunda önemli açıklamalarda bulundu.

İlçede yerel yayın yapan Viranşehir FM radyosunda Garip Taşçı’nın hazırlayıp sunduğu “Gündem” adlı canlı yayın programına katılan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı, yapılan  çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TAKDİR VE ÖVGÜ DEĞİL, ELEŞTİRİ İSTİYORUM

                Programda belediyemizin çalışmalarının yanı sıra önemli açıklamalarda da bulunan  Çimşit, övgü ve takdiri değil, eleştiri istediğini söyledi. Haklı ve yerinde yapılan eleştirilere her zaman açık olduğunu ifade eden Çimşit, “eleştiriler bizi daha çok kamçılar. Onun için ısrarlı bir şekilde eleştiriler yapılmalı” dedi.

RADYO DİNLEYİCİLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM

                Radyo programına daha önce davet edildiğini, fakat yoğunluktan dolayı katılamadığının altını çizen Kaymakam Çimşit, programa geç katıldığı için dinleyicilerden özür diledi.

ZOR BİR GÖREV ÜSTLENDİK, ELBİRLİĞİ İLE BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Belediyeye Kayyum olarak atandığı günden beri ağır bir görev üstlendiklerinin farkında olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, çalışma arkadaşlarından memnun olduğunu, arkadaşlarıyla birlikte bu işin üstesinden geleceklerini söyledi.Amaçlarının hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu dile getiren Çimşit, güzel hizmetlere imza atacaklarını belirterek, belediye çalışmalarını anlattı, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamaların satır başları;

200 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEYECEĞİZ

                İlçe merkezde 100, kırsal mahallerde 100 olmak üzere toplam 200 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. İki ekiple yapılan çalışmalara bir ekip daha katıp, ekip sayısını 3’ e çıkaracağız.

KIRSAL MAHALELERDE 88,5 KM BİRİNCİ KAT ASFALT

                Asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2017 programında 88.5 km 1.kat asfalt yapacağız. Çalışmalar kapsamında birçok kırsal mahallenin asfalt çalışması bitti. Hedefimiz programdaki rakamın üzerine çıkmak.

KIRSAL MAHALLELERE 12 YENİ TAZİYE EVİ YAPACAĞIZ

                İlçe genelinde taziye evi olmayan 12 yerleşim biriminde taziye evleri yapacağız. Ayrıca inşaatı devam eden taziye evlerine inşaat malzemesi, biten taziye evleri için de iç döşeme yardımı yapacağız.

HAYVAN PAZARINI ŞEHİR DIŞINA ÇIKARIYORUZ

                Hayvan pazarını ve besiciliği en yakın zamanda şehir dışına çıkarıyoruz. Mevcut hayvan pazarının yerini de bir kısmını semt pazarı bir kısmını da park yapacağız.

İLÇEMİZE 11 SEMT SAHASININ YAPILMASINI TALEP ETTİK

                Milletvekilimiz ve Belediyemizin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ilçemizde 11 semt sahasının yapılmasını talep ettik. Talebimize olumlu yanıt verildi ama ne kadar onaylanırsa o kadar yapacağız. Bu sahaları da uygun ve tespit ettiğimiz okullarda yapmayı düşünüyoruz.

ÇÖP ALANINI YEŞİL ALANA ÇEVİRİYORUZ

                Viranşehir Devlet Hastanesi yolu üzerinde bulunan 54 dönümlük mevcut çöp alanını modern bir park yapacağız.

TREN YOLUNU MODERN PARK YAPIYORUZ

                İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan ve tren yolu olarak bilinen 53 dönümlük alanı da yine park yapacağız.

SİNEMA SİSTEMİMİZİ 150 BİN TL’YE YENİLİYORUZ

Kültür Merkezimizin sinema sistemini 150 bin TL ile yeniliyoruz.

HOŞ GELDİN BEBEK PROJEMİZLE 6 BİN SET DAĞITACAĞIZ

                Hoş geldin Bebek projemizi hayata geçiriyoruz. 8 Ağustos’ta yapılacak ihalenin ardından yeni doğan 6 bin bebeğe set dağıtacağız.

ASIRLIK ÇINARLARMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

                Büyüklerimizi hatırlamak ve onları onurlandırmak adına “Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün” projesini de hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında 90 yaş üzeri 227 büyüğümüze gül seti hediye edeceğiz.

GÜVENLİK DUVARI, GÖNÜL DUVARINA ENGEL DEĞİL

                Belediyenin etrafında örülen ve tepkilere neden olan güvenlik duvarı ile ilgili soruya Kaymakam Çimşit,  kapalı belediyenin kapılarını halka açtık. Yeter ki gönüller bir olsun. Bir güvenlik duvarı vatandaşların gönül duvarına engel değildir.

BAYAN BİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLMASINI İSTERİM

                Belediyede “Neden bir bayan başkan yardımcısı yok” sorusunu da yanıtlayan Çimşit, “Bayanların daha fazla söz sahibi olmasını isterim. Böyle bir kadromuz var. Kapımız herkese açık. Şu ana kadar böyle bir girişim ve talep olmadı. Bizde bir bayanın olmasını isteriz. Böyle bir aday çıkarsa ve şartları uyarsa talebi değerlendiririz.

BELEDİYEYİ 5 TRİLYON İLE DEVİR ALDIK,6 TRİLYON DA BORCU VARDI

Belediye’nin 8 trilyon ile devir alındığı iddialarına da açıklık getiren Çimşit, belediyeyi 8 değil,5 trilyon ile devir aldık. Fakat 6 trilyon da verilmemiş borç vardı. Veremeyeceğimiz hiçbir şeyin hesabı yok. Halkımız gelip hesap sorabilir. Halkımıza hesap vermeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yok. Her şeyimiz açık ve şeffaf.Belediye başkan yardımcısı Arslan Çiftçi de yapılan programda yer aldı.

1157 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası