• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam263
Toplam Ziyaret12911257

LANETLİ KAVME VİRANŞEHİR'DEN MESAJ VAR" SABRIMIZI TAŞIRMA"

.


            Siyonist israillilerin son dönemde Filistin'de Mescid-i Aksa da yaptığı zulüm Viranşehir'de STK lar tarafından yapılan basın açıklaması ile protesto edildi.

            Viranşehir eski Maliye karşısında ki parkta yapılan basın açıklamasına STK temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı. Viranşehir Derneği, Viranşehir Öğrenci Derneği, Önder, Tugva, Eğitim Bir-Sen, Diyanet-Sen, Kızılay, Anadolu Gençlik Derneği, Midder, Buhara Derneği ve İHH Viranşehir temsilciliği adına basın açıklamasını Murat Karadaş yaptı.

            Yapılan basın açıklamasında siyonistlerin Filistin halkına yaptığı zulüm kınanarak" Bugün başta Filistin olmak üzere Suriye'de, Mısır'da, Doğu Türkistan'da, Myanmar'da zalimlere karşı İslami kimlikleriyle onurlu mücadele eden Müslüman kardeşlerimize direnişlerinde yanlız olmadıklarını ve "Müslümanlar Ancak Kardeştirler" ayetini ete kemiğe büründürdüğümüzü haykırmak için toplandık. Terör Devleti israilin yaklaşık bir haftadır Mescid-i Aksa ile ilgili kışkırtmaya yönelik yaklaşımlarının Filistin'de kan dökmeye yönelik bir çaba olduğu aşikardır. Terör Devleti israilin bu tutumu kabul edilemez. BM, NATO, ABD ve AB ülkeleri de onlara açıkça destek vermektedir. Terör devleti israilin var oldukça bu coğrafyanın barış ve huzura kavuşması mümkün değildir. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın işgali kabul edilemez. Bugün burda yaptığımız basın açıklaması ile tüm dünyaya Kudüs'ün sahipsiz olmadığını beyan ediyoruz" dedi. Yapılan basın açıklaması esnasında sık sık sloganlar atılarak siyonistlerin lanetli bir kavim olduklarına dikkat çekildi. 21-07-2017

1078 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası