• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam47
Toplam Ziyaret12915510

1. YILINDA 15 TEMMUZ HALK DESTANI

Şehitler ve Gaziler Rahmet ve Minnetle Anıldı


            15 Temmuz Hain kalkışmanın 1. yıl dönümünde Viranşehirli binlerce vatandaş Şehitleri Rahmetle anıp Gazilere Minnetlerini belirten bir etkinlik düzenlendi.

            Viranşehir Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu programa Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Askeri ve Mülki Erkan, Siyasi Partilerin temsilcileri, STK Başkan ve üyeleri Viranşehir halkı katıldı.

            Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde toplanan kalabalıktan sonra en büyük kalabalığının katıldığı program Hükümet konağında anıta çelenk sunumu ile başladı. Ellerinde Türk Bayrakları ile binlerce vatandaş protokol üyeleri ile buradan Viranşehir Cumhuriyet Meydanına intikal etti. "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle" sloganları eşliğinde Cumhuriyet meydanına geçildi..

            Burada yapılan etkinlik Kur'an-ı Kerim Tilaveti, bir dakikalık saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile başladı. Daha sonra siyasi parti başkanları,STK temsilcileri ve darbe gecesini bire bir yaşayan vatandaşlar, darbe girişimi ile ilgili birer konuşma yapıp,hain girişimi bir kez daha kınadıklarını belirtti. Ardından konuşan Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili  Ömer Çimşit, 95 yıllık Cumhuriyet tarihinde Ülkenin çok zorlu süreçlerden geçtiğine dikkat çekerek, her zorlu badireden birlik ve beraberlikle zaferle çıktıklarını söyledi. Her zorlu sınavı ve imtihanı başarı ile geçerken güçlerine güç katarak,engelleri bir bir aşarak bugünlere geldiklerini ifade den Sayın Çimşit, güçlendikçe ve büyüdükçe kıskananlar,kem gözler ve düşmanların arttığına vurgu yaptı.

            Bu yükselişlerini, birlik ve beraberliklerini hazmedemeyenlerin 15 Temmuz’da Vatanımıza,Bayrağımıza ve Ezanımıza el uzatan hain bir kalkışmaya giriştiklerini anımsatan Çimşit, Cumhuriyet tarihinin en hain darbe girişimini başkomutanımız sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birlik ve beraberlikle aştıklarını kaydetti.

            15 Temmuz hain darbe girişimini çok iyi anlatmaları ve sürekli gündemde tutmaları gerektiğini sözlerine ekleyen Kaymakam Çimşit, hain kalkışmayı bir kez daha kınadığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından etkinlik, hafızlar ilahi grubunun okuduğu birbirinden güzel ilahiler ve semazen gösterisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması canlı olarak sunulurken halk tarafından büyük bir coşku ile alkışlandı. Saat 00.13 te tüm Türkiye'de olduğu gibi Viranşehir'deki camilerden de Selalar okundu. Programa katılan halka çeşitli ikramlar yapıldıktan sonra program saat 04.00 civarında sona erdi. Daha sonra katılımcılar sabah Namazı için Camiye geçti.

            2. gün ise yine Viranşehir Cumhuriyet Meydanında protokol ve halk buluştu. Burada bir süre 15 Temmuz'u anlatan salyt gösterimi sunumu yapıldı. Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit halka hitap ederek Sayın Cumhurbaşkanımızın emri gereği nöbetin bugün saat 24'e kadar devam edeceğini ve dün ile bugün katılım sağlayan herkese teşekkür ettiğini beyan eden bir konuşma yaptı. Program saat 24 te sona erdi.   16.7.2017

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

955 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
Hava Durumu
Saat
Site Haritası