• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret12902757

15 TEMMUZUN ÜZERİNDEN BİR YIL GEÇTİ

Alana İlk Çıkan STK Viranşehir Derneği Oldu


            Fetö Terör Örgütünün 15 Temmuz 2016 yılında kalkıştığı hain darbe girişiminin üzerinden tam bir yıl geçti.

            15 Temmuz gecesi hain kalkışmanın başlamasıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi haberi alan Viranşehirliler saat 22.30 sıralarında neler olduğunu önce anlamaya çalıştı. Televizyonları başında olan biteni anlamaya çalışan Viranşehir halkı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Cumhuriyet meydanına Kadın - Erkek, Yaşlı - Genç  akın ederek darbe girişimine karşı burada toplandı.

MEYDANA İLK ANDAN İTİBAREN GELEN VİRANŞEHİR DERNEĞİ OLDU

            Halkın büyük çoğunluğu Cumhuriyet meydanına akın ederken bazı vatandaşların da Market, Fırın ve ATM önünde kuyruk oluşturduğu görüldü. Viranşehir Bizim Gazete Viranşehir'de olup biteni anlamak için önce Viranşehir çevresinde gelişmeleri takip etmiş daha sonra Cumhuriyet Meydanında ki halkın yanına gelerek gelişmeleri okurlarına an be an anlatmak için çalışmalar yaptı. Viranşehir Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine aynı anda yüzlerce üyesi ile meydanı doldurmuş ve darbe girişimine karşı adeta başkaldırmıştı. İlk andan sabah namazına kadar alandan ayrılmayan Viranşehir Derneği Üyeleri alana gelen halkın organize olması ve su ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalar yaptı. 29 gün boyunca da alanı terk etmedi. Vatandaşlar Darbeye karşı tüm Türkiye'de olduğu gibi dik durarak sloganlar eşliğinde kalkışmayı kınıyor, Sayın Cumhurbaşkanımız lehine sloganlar atıyordu.

            Gecenin ilerleyen saatlerinde haber merkezimize gelen bir haberde 2 Tankın Viranşehir Dörtyol mevkisinde Viranşehir Emniyet güçleri tarafından ele geçirildiği haberi geldi. Olayın duyulmasından sonra Halk Viranşehir Polisi lehine sevgi gösterisi düzenleyerek zırhlı bir araç üzerinde Türk Bayrakları ile o an ki Nöbetçi polis ile sevinçlerini paylaştı. Saat 23.30 esnasında Viranşehir de bulunan Camilerden Ezan ve Sela sesleri yükselmeye başladı. Ellerinde Türk bayrağı olan Halk bu sesleri duyunca Tekbirler getirerek coşkusunu ortaya koydu. Bu sırada yapılan konuşmalarda halkın sonuna kadar darbeye karşı çıkması istendi. Saat 01.00 sıralarında darbe girişimde bulunanların ilk teslim haberleri alınmaya başlandı. Saat 02.17 sıralarında Sosyal Medyaya erişim açılınca Viranşehir Bizim Gazete olan biteni Canlı bir şekilde takipçilerine aktarmaya başladı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'a gelişini televizyondan öğrenen halk büyük bir sevinç ile lehte sloganlar attı. Viranşehir Cumhuriyet Meydanında toplanan halk daha sonra toplu olarak sabah namazını eda etmek için Camilere gitti. Kılınan sabah namazında sonra Türkiye'nin birliği ve beraberliği için dua edildi. Cami çıkışından sonra halk tekrar Cumhuriyet meydanına gelip gün boyu burada nöbet tutmaya devam etti.     13-07-2017

1051 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası