• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam35
Toplam Ziyaret12909369

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI BAŞLADI

İlk Olarak Mevlid Okutuldu


         Viranşehir'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle şehitler için Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve mevlit okutuldu.

         İlçe Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi koordinesinde Kışla Camii’nde öğle namazından önce düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Hastane Başhekimi Dr.İlhan Erkan,Kurum ve daire amirleri, Gaziler,STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlidin ardından cami cemaatine ve katılımcılara şeker ve lokum dağıtıldı.

        Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz ve tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, mücadeleleri önünde saygıyla eğildiklerini söyledi.

         15 Temmuz'un milletin tarihinde yaşanmış çok büyük bir acı olduğunu ifade eden Çimşit, '' 15 Temmuz tarihi Devletimiz, Cumhuriyetimiz ve ülkemiz için son derece önemli bir tarihtir. Cumhuriyetimiz ve Devletimiz kurulduğu günden bu yana birçok zorluklarla baş etmiş ve her zorluğun üstesinden gelerek bugüne kadar gelmiştir.15 Temmuz aziz milletimizle birlikte atlattığımız önemli tarihlerden biridir. Şükür bu tarihi birlikte mücadele ederek üstesinden gelip bu günlere eriştik.15 Temmuz haftası nedeniyle bugün Viranşehir kaymakamlığı ve Viranşehir belediyesi olarak tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bu tarihi çeşitli etkinliklerle anmak istedik. Dolayısıyla tarihi camimizden bir olan kışla camimizde aziz şehitlerimiz için ilçe müftülüğümüz organizesinde mevlid-i Şerif’i okuttuk. Bu vesile ile 15 Temmuz tarihinden şehit olan 249 şehidime Allah’tan rahmet dileyip minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler şunun bilincinde olduğumuz belirterek, bugün ülkemizde hayatımızı huzurlu bir şekilde devam ettiriyorsak, bu şehitlerimizin sayesindedir.Öte yandan cuma günü ‘de tepret camisinde tüm şehitlerimiz için yine bir mevlidi- şerif okutacaklarını söyleyen Çimşit," Bununla birlikte şehit ve gazi yakınlarını birim ve kurum amirleri ile birlikte ziyaret edip, minnet duygularımızı ifade edeceğiz " diye konuştu.

         Ayrıca çeşitli etkinlikler kapsamında ilçenin cumhuriyet meydanın ‘da demokrasi nöbetinin tutulacağını da sözlerine ekleyen Çimşit," Demokrasi nöbetimize başta tüm STK’lar, birim, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve tüm vatandaşları demokrasi nöbeti için alanlara davet ediyoruz " 11-07-2017

        







1280 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası