• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam460
Toplam Ziyaret12912300

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ İÇİN TOPLANTI YAPILDI

.


         Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit Başkanlığında 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde yapılacak etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunmak maksadıyla toplantı düzenlendi.

        Viranşehir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Siraç Yolcu, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemal Çalışkan, Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çoban, Viranşehir MİDDER Başkanı İsa Kuş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Garip Köroğlu katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ömer Çimşit bağımsız Türkiye Cumhuriyeti için bir dönüm noktası teşkil eden 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü etkinlikleri için bir araya geldiklerini kaydederek: " 15 Temmuz'da yaşadığımız hain darbeyi hafızalarda her zaman canlı tutmamız gerekiyor. Çünkü 15 Temmuzda ülkeyi kaosa sürükleyemeye çalışan hain ellere karşı milletimiz farklı siyasi görüş, farklı inanç ve meşrebe ait herkesimden vatandaşlarımız bir ve beraber hareket ederek demokrasimizi korumuştur. Viranşehir ilçemizde de vatandaşlarımız darbeyi duyar duymaz meydanlara inmiş ve günlerce meydanları boş bırakmayarak demokrasi nöbetlerine devam etmiştir. Bu birliktelik ve kardeşliği diri tutmak, yaşanan hain darbeden ders alarak bu tür kalkışmalara karşı uyanık olmak amacı ile etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinliklerin içeriği konusunda kurum amir ve müdürlerimizin görüşlerini doğrultusunda bir plan yapmayı amaçladık" dedi.

        Toplantıda yapılacak etkinlikler hakkında fikirlerini beyan eden kurum amir ve müdürleri, tüm Türkiye yönelik yapılmış olan hain darbeyi bir kez daha nefretle kınadıklarını belirtti. 10-07-2017

732 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası