• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam523
Toplam Ziyaret12909857

DİCLE ELEKTRİKTEN İZİNSİZ KAZI UYARISI

.


         Dicle Elektrik, izinsiz yapılan ve yeraltı şebekelerine zarar vererek vatandaşların elektriksiz kalmasına neden olan kazılarla ilgili uyarıda bulundu. Konuyla ilgili olarak enerji şirketinden yapılan açıklamada,gerek yerel yönetimler, gerekse inşaat çalışmaları nedeniyle yapılan izinsiz kazıların iletim hatları ve yer altı kablolarında ciddi biçimde zarar vererek, vatandaşları mağdur ettiği bildirildi.

Hızlı Müdahale İle Arıza Giderildi

         Dicle ElektrikDağıtım'ın bilgisi dışında ve izinsiz gerçekleşen kazıların ardından bölgesel elektrik kesintilerin yaşandığına ve bunun da vatandaşları mağdur ettiğine dikkat çekilen açıklamada, son olarak Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe (Maşuk) Mahallesinde izinsiz yapılan kazı yüzünden yeraltından geçen iletim hattının patlatıldığı ifade edildi.

         Yaşanan olay sonrası Seyrantepe ve Akpiyar mahallelerinde enerji kesintisi yaşanırken, Dicle Elektrik Dağıtım’a bağlı arıza onarım ekiplerinin hızla yaptığı müdahale sonrasında arıza giderildi ve söz konusu mahallelere yeniden enerji verildi.

Kazı Nedeniyle Bölgesel Kesintiler Yaşanıyor

         Yaşanan bu hasarların, iletim sisteminde çeşitli sorunlar yarattığı, arz güvenliğinin büyük risklerle karşı karşıya kaldığı bildirilen Dicle Elektrik Dağıtım açıklamasında şöyle denildi:

         "Altyapı tesislerinin devamlılığının sağlanması noktasında şirketimize ait yeraltı elektrik hatlarının bulunduğu yerlerde kişi, kurum ya da kuruluşların izinsiz kazı yapmaması, planlama aşamasında elektrik şebekesi varlığının dikkate alınması can ve mal güvenliği yönünden hayati önem arz etmektedir" 04-07-2017

 

817 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası