• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam263
Toplam Ziyaret12909597

BİR İFTAR İLE 12 TESİS MÜJDESİ

.


            Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Şanlıurfa’da inşa edilecek 764 milyon lira yatırım bedelli 12 adet tesisin temelini attı.

            Viranşehir’de yapılan temel atma töreninde tören alanına kurulan sinevizyon ile Şanlıurfa’daki açılış törenine canlı yayınla bağlanıldı. Viranşehir Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleştirilen temel atma törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi, Mahmut Şık, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, DSİ İlçe Müdürü İbrahim Halil Uslu ve DSİ yetkilileri, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, kurum amir ve müdürleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

            Açılış töreninde canlı yayın aracılığı ile Şanlıurfa’daki açılış törenine katılan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek bir konuşma yaptı. Açılış ve iftar programına katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akyürek şunları kaydetti: “ Bu tesisleri Şanlıurfa ve Viranşehir’e kazandırdığı için başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımız Binali Yıldırım’a Değerli Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfa ve Viranşehir’in ana geçim kaynağı tarımdır. Tarım içinde su gerekmektedir. Hepimizin bildiği gibi bizler bu suyu artezyen kuyularından enerji kullanarak çıkarıyoruz. Elektrik ve enerji oldukça pahalıdır. Yıllardır enerji sıkıntısı başımızı ağrıtan bir sorun olarak durmaktadır. Bu sulama projeleri ile bizler bu sorundan kurtulacağız. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerim adına 1 milyon 600 bin dekar alanı sulayacak olan ve projesi hazır olan ve yatırım programlarına alınması beklenen Hilvan-Siverek-Viranşehir Pompaj Sulaması için Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlarımızdan konu ile ilgili yardım istiyorum. Ayrıca Ceylanpınar MC1, MC2, MC3 ve Viranşehir’de Viranşehir1 ve temeli atılacak Viranşehir2 ile 2018 yılına kadar 1 milyon dekar arazi suya kavuşacaktır” dedi.

        Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’in konuşmasının ardından Şanlıurfa’daki heyet ile aynı anda temel atma butonuna basıldı. Viranşehir’deki temel atma butonuna Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Kaymakam  Ömer Çimşit ve beraberlerindeki heyet bastı.

        Temel atma töreninin ardından Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İlçe Kaymakamı  Ömer Çimşit ve beraberlerindeki heyet iftarlarını tören alanında kurulan masalarda vatandaşlarla birlikte açtı. Kaymakamlık Bahçesindeki iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 14-06-2017

838 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası