• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam481
Toplam Ziyaret12912321

BAŞARILI ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

.


            Viranşehir’de TEOG Sınavı, Spor müsabakaları başta olmak üzere çeşitli alanlarda yaptıkları çalışmalardan dolayı başarılı olan öğretmenlere başarı belgesi verildi.

            Viranşehir Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Şube Müdürü Zeydan Kurt ve öğretmenler katıldı. Kaymakamlık makamında öğretmenlere başarı belgelerini tek tek takdim eden Viranşehir Kaymakamı  Ömer Çimşit, eğitime katkılarından dolayı öğretmenleri tebrik etti.

            Başarı belgelerinin dağıtımının ardından Kaymakam Ömer Çimşit, Kaymakamlık Toplantı Salonunda öğretmenlerle bir araya geldi. İlçede eğitime dair öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Kaymakam  Ömer Çimşit: “ Sizlere verdiğimiz belgeler başarılı çalışmalarınızın ve emeklerinizin karşılığı olamaz. Eğitime kattığınız maddi ve manevi destek geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir değere sahiptir. Amacımız, gayretlerinizin ve çabalarınızın tarafımızdan görülüp bilindiğini, farklılık oluşturduğunu, bu çabanızın karşılığı olmasa da boşuna harcanmış bir emeğiniz olmadığını hatırlatmak istedik” dedi.

            İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, başarılı öğretmenleri kutlayarak şunları kaydetti: “Viranşehir’de son bir yılda eğitim alanında önemli başarılar kaydedildi. Bu başarıların elde edilmesinde Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit’in büyük bir rolü bulunmaktadır. Her zaman yanımızda olan ve bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit’e şahsım ve İlçe Milli Eğitim Camiası adına teşekkür ediyorum” dedi. 13-06-2017

832 kez okundu

Yorumlar

     13/06/2017 14:19

LÜTFEN BU ÖDÜLLERE BİREDE İLKOKULLARI EKLESEK ÇÜNKÜ ÖĞRENCİLERİN TEMELDEN SAĞLAM OLMASINI SAGLAYANLAR BİZLERİZ..
Misafir - HAKAN

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası