• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam812
Toplam Ziyaret12913420

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ HALK GÜNÜ DÜZENLEDİ

.


            Viranşehir Belediye Başkan Vekili ve Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit Başkanlığında Belediye toplantı merkezinde halk günü düzenlendi.

            Yapılan halk günü toplantısına Kaymakam Ömer Çimşit'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi, Belediye Birim Müdürleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve halk katıldı. Toplantı açılışında Kaymakam Çimşit " Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Toplantımızın başında şunu aktarmak istiyorum; Viranşehir Belediyesi olarak bundan böyle her ay yapılan harcamalar ile ilgili olarak şeffaf bir şekilde gider gelir tablosunu halkımız ile paylaşacağız" dedi.

            Daha sonra soru cevap bölümüne geçildi. Muhtarlar tarafından en çok gündeme getirilen Yol, Alt yapı, Su ve Taziye evleri oldu. Sorulan bu sorulara karşılık Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit cevap verirken zaman zamanda ilgili birim amirlerinin cevaplamasını istedi. Verilen cevaplar sonrasında Kaymakam Çimşit'in Muhtarlardan özellikle istediği mutlaka konunun takipçisi olmaları gerektiğini söyledi. Şehir merkezinde 4 ana cadde üzerinde yapılan çalışmanın TEDAŞ ile ilgili bir sorun olduğunu dile getiren Kaymakam Çimşit elektrik döşeme işi bittikten sonra hemen kaldırım yapma çalışması yapılacaktır" dedi. Haşere ile ilgili mücadelede geç kaldıklarını belirten Kaymakam Çimşit bunun nedenlerini anlattıktan sonra şu an ilaçlamanın yapıldığını ancak bunun yavaş gidildiği konusunda şikayetler aldığını söyledi ve gerekli talimatı orada bulunan ilgili birim amirine verdi.

            Belediye yardımları konusunda sorulan sorulara karşılık Kaymakam Çimşit" Biz Ramazan öncesi tespit edilen fakir ailelere nakdi yardım yaptık. Şu an Viranşehir Belediyesi olarak 600 asker ailesine maaş yardımı yapacağız. Bunun çalışması bitti. Ayrıca 750 fakir aileye gıda kolisi yardımı yapacağız ve bu konuda muhtarlar ile işbirliği yapacağız. Yine Muhtarlarımız ile işbirliği halinde bir giyim firmasından aldığımız 50 bin kişilik giyim yardımını bayram öncesi dağıtacağız" dedi. Katılımcılar Kaymakam Ömer Çimşit'e böyle bir toplantı düzenlediği için kendisine teşekkür ederek buradan ayrıldılar. 06-06-2017





1103 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası