• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam334
Toplam Ziyaret12914780

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ MEZARLIKLARI TEMİZLİYOR

Kaymakam Çimşit Bizzat Denetledi


            Viranşehir Belediyesi Mezarlıklarda Hummalı Çalışma Başlattı. Viranşehir’de Kayyum Belediye, İlçede bulunan Mezarlıkların bakım ve temizliği için hummalı bir çalışma başlattı.

            Viranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipler tarafından başlatılan çalışmada düzensiz ve kirlenmiş olan mezarlıklar temizlenirken, kuruyan ağaçlar budanıp yabani otlar ise mezarlıklardan arındırıldı.Çalışmaların yapıldığı mezarlıkları gezen Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete ve Mahmut Şık ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

            Mezarlıklar halkın yoğun uğradığı alanlar olduğunu belirten Kaymakam Çimşit, Mezarlıkların sürekli temiz ve düzenli tutulması gerektiğini ifade ederek, “ Bu amaçla Viranşehir Belediyesi olarak Mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek için hummalı bir çalışma başlattık ” dedi.

            Kış aylarında yağan aşırı yağış nedeniyle uzayan yabani otların, yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara zor anlat yaşattığını sözlerine ekleyen Çimşit, “ Viranşehir Belediyesi olarak halkımızın talebini olumlu buluyor ve bu yönde sürekli olarak çalışma yürütüyoruz. Bugünkü başlatmış olduğumuz çalışmaların başında malum Ramazan ayı öncesi vatandaşlarımız yakınlarını ziyaret etmesi için mezarlıklar geliyor. Daha önce kurumuş olan yabani otlar yüzünden mezarlıklar çirkin ve kötü görünüm arz ediyordu. Ancak şimdi ise ekiplerimiz mezarlıkları temizleyerek daha güzel hale getirdi. İnşallah çalışmalarımız bu yönde devam edecektir ” diye konuştu. Mahalle sakinleri ile Belediyemizden ve çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, yapılan çalışmalarda emeği geçen başta Kaymakam Çimşit ve Yardımcılarımıza teşekkür ederek hayır duada bulundular.  26-05-2017

813 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
Saat
Site Haritası