• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam387
Toplam Ziyaret12914833

HADİ KUTLU KIZ LİSESİ YIL SONU SERGİSİ DÜZENLEDİ

.


            Viranşehir Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017 yıl sonu sergisi düzenleyerek katılımcıların beğenisine sundu.

            Yapılan yıl sonu sergisine Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve eşi Esra Çimşit,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turgut, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

            Okul Müdürü Sedat Gören sergi nedeniyle yaptığı açıklamada" Okulumuz Yıl Sonu Sergisine teşrif ederek bizleri onurlandıran Viranşehir Kaymakamımız sayın Ömer ÇİMŞİT ve eşi Esra ÇİMŞİT Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan ATEŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet YILDIRIM, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, Şube Müdürleri İlyas Koyuncu, Zeydan Kurt, Mehmet Şirin Esen, Lütfü Üstüner, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut TURGUT, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Ahmet BİLEN, Viranşehir Derneği Başkanı Murat KARADAŞ, VİMDER Başkanı İbrahim TURGUT, Viranşehir Kızılay Şube Başkanı Hasan Basri ETLİ, okul/kurum yöneticileri, ilçemizin güzide basını, öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz Yıl Sonu Sergisinde, öğrencilerimiz tarafından el emeği- göz nuru ile büyük emek harcanarak, yıl boyunca hazırlanan Mesleki çalışmalar sergilenmiştir. Meslek Liselerinin öncelikli amacı, "Kalifiye Ara Eleman" yetiştirmektir. Bu amaçla, öğrencilerimizin kendi mesleki alanlarında uzman olarak yetişmelerini sağlamak için tüm öğretmenlerle birlikte büyük çaba sarf edilmektedir. Bu vesileyle, büyük emek gösteren kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi. 25-05-2017









917 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
Saat
Site Haritası