• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam655
Toplam Ziyaret12912495

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN KIRSALA HİZMET ATAĞI

.


            Viranşehir’de uzun yıllar hizmet görmeyen ve yaklaşık 200 haneye sahip olan Büyükçavuşlu Mahallesi, Viranşehir Belediyesi ile hizmetle tanıştı.

            Hizmet odaklı çalışmalarına başlayan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Büyükçavuşlu Mahallesine stablize yol yapımı için çalışmalara start verdi. İlk etapta mahalle için stablize yol çalışması yapılıp, ardından mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda parke taşı veya asfalt yapılarak mahalle estetik görünüme kavuşturulacak.

            Stablize yol çalışmalarının yapıldığı alana giden Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

            Mahalleye 3 Bin m2 Stablize ardından 6 Bin m2 ise Kilitli parke taşı veya asfalt çalışması yapacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete, Hizmetten mahrum kalmış mahalleyi kayyum belediyesi olarak hizmetle tanıştırdıklarını söyledi.

            Viranşehir Kayyum Belediyesi olarak ayrım gayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet götüreceklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ise, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

            Hizmete kayyum belediyesi ile tanışmanın kendilerine mutluluk verdiğini dile getiren Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı Ahmet Ülüş ise, “Yıllarca eski belediyelerce hizmet almamıştık. Şimdi sağ olsun şimdi Kayyum belediyesi ile hizmetle tanıştık. Hizmetin getirilmesinde emeği geçen Milletvekili, Belediye Başkanı ve ekiplere hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.” diye konuştu.23-05-2017

950 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası