• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam271
Toplam Ziyaret12911265

MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI

Şehit Ali Haydar Bengi Unutulmadı


            Mavi Marmara Şehitleri ve Kudüs Davamız temalı Şehid Ali Haydar Bengi'yi Anma Programı Diyarbakır Büyükşehir Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

            Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program daha sonra Selamla Konuşmasını Hayder Başkanı Aziz Adıgüzel ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan Davet ve Kardeşlik Vakfı Diyarbakır Temsilcisi Abdulbaki Ermiş Hocanın ardından Sinevizyon gösterimi ile devam etti.

            Filistin Uzmanı Gazeteci Yazar Ahmet Varol kısa konuşmasının ardından Koma dilen Azad ezgileri ile salonu coşturdu.

            Hamas Dış İlişkiler Sorumlusu HAMDAN, Muhammed BİLTACİ ‘nin dilinden Siyonist İsrail tarafından katledilen Ali Haydar BENGİ anlattı.

            HAMDAN, "Gazze ve Filistin asla Siyonist işgalcilere teslim edilmeyecek. Sadece bir toprağın ve ırkın davası olmayacak, bütün ümmetin davası olacak şekilde herkesin sahiplenilmesi gerekir. Bugün Gazze mücahitleri Mescid-i Aksan'ın özgürlüğü için kayalar gibi durarak bu onurlu mücadeleyi sürdürmenin gayreti içerisindeler." dedi.

            "Onlar bu direnişleriyle ve dik duruşlarıyla bütün İslam ümmetine şu mesajı vermektedir." diyen Hamdan konuşmasının devamında şunları söyledi: "Filistin davası asla Siyonist işgalcilere teslim edilmeyecek. Sadece bir toprağın ve ırkın davası olmayacak. Bütün ümmetin davası olacak şekilde herkesin sahiplenmesi gerekir. Siyonistlerle asla pazarlığa mahal verilmeyecek şekilde direnişle mücadele edilmesi gereken bir davadır. Çok yakın zamanda Mescidi Aksan'ın kapılarını çalarak oraya hep birlikte İslam ümmetinin fatihi olarak gireceğiz sizlere müjde olarak iletmek isterim." Bunun belirtisini size söyleyeyim. Bu salonda Mescid-i Aksa’ya kilitlenmiş, Mescid-i Aksa davasına kendisi adamış, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için Yahudilerle, Siyonistlerle her türlü işbirliğini reddeden, bu uğurda mücadele eden kardeşlerimin yüzlerini gördüğüm zaman ve bana bakan gözlerin bu hissiyatla baktığını hissettiğim zaman kesin ve güven duyarak anlıyorum ki Mescid-i Aksa’nın fethedileceği, onurlu bir şekilde bizim elimizde olacağı ve İslam ümmetinin zillet günlerinin geride kaldığı, izzetli günlere doğru çok yakın bir şekilde emin adımlarla yürüdüğümüze bir kez daha tanıklık ediyor ve inanıyorum. Düşmanlarımızın yaşamaya tutkun olduğu gibi Allah için ölmeye ve bu uğurda şehit olmaya sevdalıyız” dedi.

            Siyonist işgal rejimi zindanlarında 36 gündür açlık grevi direnişini sürdüren mahkumların çıkmalarını hedeflediklerini söyleyen HAMDAN, "Bu direnişi gösteren Müslümanlar bu mücadeleleriyle hapishane içerisinde aç ve susuz bir şekilde göstermiş olduğu direniş eylemleriyle bütün Müslümanların Siyonist İsrail'in hapishanelerinde çıkmalarını hedefliyor ve bunun için ellerinde gelen bütün gayreti ve azmi ortaya koyuyorlar." ifadelerini kullandı.

            Hamas Dış İlişkiler Sorumlusu Usame Hamdan, Şehid Ali Haydar Bengi'yi ve Kudüs Davasını anlattı. Kassam bir araya geliyor. Mücahitlerinin her birinin Hafız olduğuna ve Hafız olmayanların orduya alınmadığına dikkat çekti. Bu ordu ile kısa zamanda Kudüs'ü özgürleştireceklerini söyledi. Program plaket takdimi ile sona erdi. 22-05-2017

736 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası