• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam171
Toplam Ziyaret12911165

SABIR ÖDÜLÜ ŞEHİT YAKINLARINA VERİLDİ

15. Eyup Nebi Sabır Etkinliği Düzenlendi


            Bu yıl 15. düzenlenen Uluslararası Eyup Nebi Sabır etkinlikleri Eyup Nebi Mahallesinde düzenlenen bir etkinlik ile kutlandı.

            Düzenlenen etkinliğe Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Ahmet İnan, İl Müftüsü İhsan Açık, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Belediye Başkan Vekilleri Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

            Viranşehir Dışından da yoğun katılımın olduğu program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'anı Kerimin okunması ile başladı. Yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna söz aldı. Tuna" Sabrın timsali olan Eyup Peygamberin makamında olduğumuzu hiç bir zaman unutmamamız lazım. Böyle bir Peygamberin beldesinde kurtuluş savaşı vermiş ve Şanlı ünvanını kazanmış bir şehir mensubu olmak gurur verici bir duygudur. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da 15 Temmuz hain kalkışmada Devletinin yanında yer almış ve Şehitler vermiştir. Böyle bir kenetlenmeyi başaran halkımızın kardeşliğini hiç bir terör örgütü bozmayı asla başaramayacaktır" dedi. Vali Güngör Azim Tuna Eyup Nebi Mahallesi için ise" Bu kutlu beldemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Çok değil 2 veya 3 yıl sonra buralar muazzam bir görüntüye kavuşacak İnşallah. Bu vesile ile bu yıl 15. düzenlenen Uluslararası Eyup Nebi anma etkinliğinde emeği geçen başta Viranşehir Kaymakamımız Ömer Çimşit olmak üzere Büyükşehir Belediyesine ve diğer personellere çok teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Şehit yakınlarına Sabır ve Sadakat plaketleri verildi.

            Burada ki program sonrasında topluca Cuma namazını eda etmek üzere camiye geçildi. Kılınan namazdan sonra Eyup Nebi türbesi ve sakalı şerif ziyareti yapıldı. Ardından Zeynel Yemek tarafından hazırlanan sabır pilavı dağıtımına geçildi. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Milletvekili Akyürek, Kaymakam Ömer Çimşit ve Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi halka pilav dağıttı. Pilav dağıtımından sonra program sona erdi.  12-05-2017









1072 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası