• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam172
Toplam Ziyaret12902516

KAYMAKAM ÇİMŞİT VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ORTAK BERAAT GECESİ MESAJI

.


            Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi ve Müslüm Demir, Berat Kandili münasebetiyle ortaklaşa bir mesaj yayınladı.

            Yayınlanan mesajda; Berat kandilinin yaklaşmakta olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının müjdecisi  olduğu ifade edilerek, “Tüm İslam alemi olarak mübarek Berat Kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır.

            Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olan zihin ve gönüllerimizde derinden hissettiğimiz bütün kandiller gibi Berat kandili de bizlerde bu duyguları oluşturmaktadır. Yüce Allah’ın bizlere rahmet ve bereketini kat kat arttırdığı bu ve bu gibi mübarek geceleri değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinin başta Tüm İslam aleminin ve Milletimizin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyoruz ’’ denildi.10-05-2017

694 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası