• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam668
Toplam Ziyaret12913276

KAYMAKAM ÇİMŞİT" VAR GÜCÜMÜZLE MİLLİ EĞİTİM'İN YANINDAYIZ

.


            Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit düzenlediği bir basın toplantısı ile Milli Eğitime her zaman destek olacaklarını belirtti.

            Viranşehir Belediyesi toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Kaymakam Ömer Çimşit'in yanı sıra Belediye Başkan yardımcıları Halaf kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Müslüm Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş katıldı. Kaymakam Çimşit 15 Temmuz Hain kalkışmasına dikkat çekerek " Eğitimli ama vatan haini bir avuç Fetocu 15 Temmuz gecesi 250 vatandaşımızı Şehit etmiş ve 2 binden fazla vatandaşımızı da yaralamıştı. İşte bizlerde buna dikkat çekmek adına Viranşehir'de 12. sınıflarda eğitim gören Öğrencilerimize tek tek dağıtılmak üzere Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt'un hazırlamış olduğu " Darbenin Kayıp Saatleri" adlı kitabını armağan etmek istedik. Gençlerimizin bu kitabı okumasını ve Eğitimin yanı sıra Vatan sevgisinin ne kadar önemli olduğunu öğrenmesini amaçladık. 4 Bin kitap aldık ve ilk etapta 12. sınıflarda eğitimi gören Öğrencilerimize dağıtacağız. Bunu yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Her Öğrenciye tek tek isimlerini kendi el yazımla yazıp onlara armağan edeceğiz. Milli Eğitim bizim için vazgeçilmez unsurdur. Eğitimli ama vatansever gençlerin yetişmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.   

MİLLİ EĞİTİM PROJESİNE 60 BİN TL DESTEK

            Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan toplamda 6 proje için Viranşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı. Buna göre İlk Okul ve Ortaokul Bilgi Yarışması, Deneme Sınavları, Liselerin tanıtımı, Uçurtma Şenliği, Matematik-Fen Olimpiyatı. Toplam 6 proje için 60 Bin TL ödenek ayrıldı. Kaymakam Çimşit" Milli Eğitim Müdürlüğü bu tür projeler için çalışma yapmış, kendilerine çok teşekkür ediyor ve bu tür çalışmaların devamını diliyorum" dedi. 08-05-2017








762 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası