• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam131
Toplam Ziyaret12902475

KAYMAKAM ÇİMŞİT'TEN BASIN AÇIKLAMASI

Hizmetlerimizden Herkes Faydalanacak


         

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit Viranşehir Belediyesinde başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de katıldığı bir basın açıklaması yaptı.

            Yapılan basın açıklamasına Belediye Başkan yardımcıları Halaf kete, Mahmut Şık, Müslüm Demir, Arslan Çiftçi, Büyükşehir Belediye temsilcisi Aladdin Milli, Birim amirleri ve yerel - ulusal basın temsilcileri katıldı.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit yaklaşık 3 aydan beridir Belediyede görev aldıklarını belirterek Belediye hizmetlerinin herkese ulaşabilmesi için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirtti. Kaymakam Çimşit" Göreve başladıktan sonra yapılan çalışmaları özetleyen Kaymakam Çimşit 50 bin vatandaşa giyim yardımı yapıldı. Kırsal Mahalle ve şehir merkezi için yapılması gereken alt ve üst yapı için çeşitli ihaleler şeffaf bir şekilde yapıldı, yapılıyor. Kırsal mahallelerde Cami ve taziye evlerinin ihtiyaçları için malzeme alım ihalesi yapıldı ve en kısa zamanda bunların dağıtımı yapılacak. Hayvan pazarının yeri daha geniş bir alana taşınıp burada modern bir mezbahana kurulacak. Aynı şekilde şehir merkezinde evlerde beslenen hayvanlar içinde burada barınaklar yapılacak. Dörtyol mevkiinde Kültür Merkezi bahçesi genişletilip burada güzel bir park yapılacak. Yenişehir Mahallesinde Tren yolu parkı ve çocukları için trafik eğitim alanı yapılacak. Parklar yenilenip onarımdan geçirilecek . Hoş Geldin Bebek projesi ile yeni doğan vatandaşlarımıza hediye paketi sunulacak" dedi.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit sözlerine devamla" Son üç ayda Viranşehir'de ilk etapta yapılması gereken ne varsa kardeş Belediyemiz olan Karaman Belediyesi ile birlikte el ele vererek yapmaya çalışıyoruz. Viranşehir'de tüm vatandaşlarımızı 1. sınıf vatandaş olarak kabul edip Belediyenin her türlü hizmetlerinden faydalanması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 1 saat süren basın toplantısından sonra bazı çalışmaları yerinde görmek için ekip halinde incelemek üzere söz konusu yerlere gidildi. 27-04-2017



922 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası