• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam831
Toplam Ziyaret12913439

23 NİSAN TÖRENLERLE KUTLANDI

.


            Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 97.yılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

            Kutlamalar, Viranşehir Kaymakamlığı bahçesindeki anıta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'in çelenk sunumu ile başladı.Çelenk sunumun ardından öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Ömer Çimşit, çocukların hem bayramını, hem de kandilini kutladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Ömer Çimşit, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

            Ardından, kutlamalara Viranşehir Kaymakamlığı bahçesindeki tören alanında devam edildi.  Törene, Kaymakam Ömer Çimşit ve eşi Esra Çimşit, Başkan yardımcıları Halef Kete Mahmut Şık,  Arslan Çiftçi, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Atakan Dorukbay, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onur Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Hastane Başhekimi Dr.İlhan Erkan, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Korucular Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu, Gaziler,STK temsilcileri, Okul müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler,öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

            Bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşı ile devam kutlamalarda,  günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmayı İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptı. Etkinlikte, öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu,hazırlamış oldukları çeşitli gösterileri sundu. Kutlamalarda yoğurt yeme ve çuval yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ömer Çimşit tarafından çeşitli hediyeler verildi. İlçe Milli eğitim Müdürü Sinan Ateş'e ve emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Çimşit düzenlenen programı çok beğendiğini ifade etti.

            Programın sonunda Kaymakam  Ömer Çimşit, Tevfik Fikret Kurtcan okulunun yapımını sağlayan ve 23 Nisan çocuk bayramında engelli öğrencilere 22 tekerlekli sandalye alan Münibe Kurtcan'a plaket takdim etti. Kamu kurumlarının her alanda elinden geleni yaptığını ifade eden Kaymakam Çimşit, eksik kalınan noktalarda hayır sever vatandaşların devreye girerek bu eksiklikleri giderdiğini belirterek Münibe Kurtcan'a teşekkür etti. 







954 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası