• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam526
Toplam Ziyaret12913134

VİRANŞEHİR ÖĞRENCİ DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM BİR PROGRAM DAHA

.


            Viranşehir Öğrenci derneği yakın bir zamanda düzenlemiş olduğu yarışma sonrası muhteşem bir ödül töreni programı düzenledi.

            Viranşehir belediye Kültür Merkezi Ömer Halisdemir konferans salonunda düzenlenen programa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. İlhan Erkan, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Nüfus Müdürü Faysal Turan, Okul Müdürleri, STK Başkanları, veliler ve öğrenciler katıldı.

            Programa sözlerin en güzeli ve en doğrusu olan Kur'anı Kerim ile başlandı. Tanıtım slaytından sonra açılış konuşmasını Dernek Başkanı Çetin Gören yaptı. Gören" Düzenlediğimiz bu yarışmada aslında kaybedenimiz yoktur. Ödüller birer araçtır. Dernek olarak amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, güzel bir çevre kazandırmak, ailesine, toplumuna ve vatanına faydalı bir fert olarak yetişmesini sağlamaktır. İlkokul 1. sınıftan Üniversite son sınıfa kadar tüm Öğrenci kardeşlerimize sonuna kadar destek olmak ve onları Milli - Manevi birer fert olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş olan derneğimiz her zaman velilerimizin takdirini kazanmıştır" dedi.

            Daha sonra Öğrenciler tarafından hazırlanan şiir, skeç ve ilahi sunumu yapıldı. yapılan bu sunumlardan sonra ödül törenine geçildi. Ortaokul ve Lise kategorisinde ilk 15'e giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödüller Bilgisayar, Yarım altın, Tablet, Kol saati ve bisikletten oluştu. Ödül töreninde bir konuşma yapan Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit" Öncelikle bu geceyi organize eden Viranşehir Öğrenci derneğine çok teşekkür ederim. Ben isterim ki çocuklarımızın eğitimini yanlızca Milli Eğitime bırakmayalım. Anne ve Babalar olarak onlara yardımcı olalım. Viranşehir büyük bir aile, ben böyle görüyorum. Çocuklarımızın geleceği adına hepimiz sorumluluğumuzu yerine getirmemiz lazım" dedi. Düzenlenen ödül töreni sonrası program sonunda katkısı olanlara plaket verildi.  20-04-2017
















































1768 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası