• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam210
Toplam Ziyaret12902554

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN VİRANŞEHİR'E MÜJDE

Doğalgaz Geliyor


            16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Referandum çalışması için Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olduğunu belirterek, “Urfalılar, 12’ler adıyla bir heyet kurup mücadeleyi başlattılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan "En güçlü silahları iman dolu yürekleriydi. İmam dolu yüreğin karşısında hangi güç, hangi silah durabilir. Nitekim kısa sürede bu mücadele netice verdi ve 11 Nisan 1920 tarihinde Urfa işgalden kurtuldu. Urfa’nın bu destansı mücadelesi TBMM tarafından Şanlı unvanı verilerek takdir edilmiştir. Urfa’nın kurtuluşunun 97. Yıldönümünü kutluyorum” dedi. “Ülkemizin istikrar ve istikbali için bir gül bahçesine girercesine tüm şehitlerimizi rahmet yad ediyorum” diyen Erdoğan, şunları kaydetti; “Tüm şehitlerimize birer Fatiha okuyalım. Urfa’nın düşmanları işgalden kurtarıldı ama Urfa’nın mücadelesi bitmedi. Şanlıurfa son 2 yılda 15 şehit verdi. 15 Temmuz’da da 4 Urfalı kardeşimiz İstanbul’da hainler tarafından şehit edildi. Urfa 97 yıl sonra şehit vermeye devam ediyor. Bu toprakları Fransa ve İngiltere’ye bırakmayan Urfalı, bunları terör örgütlerine de vermez. Urfalı, DAEŞ, PKK ve PYD’nin cirit atmasına izin vermez. Urfa, terör örgütlerini kullanarak yeniden toprağına göz dikenlere dersini veriyor. Tüm bunlar için Urfa 16 Nisan’da evet demeye hazır mı? Urfa, 16 Nisan’da geleceğine sahip çıkmaya hazır mı?

PAZAR AKŞAMI ŞANLIURFA BİR BAŞKA DESTAN YAZACAK

            Yoğun kalabalıktan dolayı memnun olduğu görülen Erdoğan, “Bu kadar zamandır Şanlıurfa’ya gelip giderim ama bugün Şanlıurfa bambaşka” dedi. İdam konusuna da değinen Erdoğan, “Bahçeli evet diyor, Kılıçdaroğlu desteklerim dedi. Eğer desteklemezse bir referandum da onun için yaparız. Bu demokrasinin sahibi millettir, bunun için millete gideriz. Burada milletin evladı şehit oldu. Bunları affetmeye hakkımız yok. Parlamento kararını verecek ve ondan sonra idam çıkar. Avrupa ne derse dersin benim için önemli olan Mehmet, Ahmet, Hüseyin, Ayşe, Fatma ne der bu önemlidir. Cumhurbaşkanına geldiği zaman ben bunu onaylarım” diye ifade etti. 

ŞEHİR HASTANEMİZ 2019 YILININ SONUNDA BİTİRİLİYOR

             İnşallah yakında yaşasın Tel Abyad, Rakka, Resulayn, Hasekeli kardeşlerimiz teslim olmadı diye birlikte söyleyeceğiz. Şanlıurfa yanı başında oynanan oyunları bozmaya hazır mı? İstikbalimize ve istiklalimize sahip çıkarken bir yandan da kalkınmanın, gelişmenin, büyümenin mücadelesini veriyoruz. Ülkemize son 14 yıldır kazandırdıklarımızın en yakın şahidi Şanlıurfa'dır, sizsiniz. Sadece Urfa'ya yaptığımız yatırımların toplam bedeli 34 katrilyon liradır. 14 bine yakın derslik, 71 adet sağlık tesisi, 13 bin 500 konut. Şehir hastanemizin inşasında bazı sıkıntılar oldu. İnşallah 2019 sonunda şehir hastanemizi bitiriyoruz.  

İKİ İLÇEMİZE DOĞALGAZ, HIZLI TREN VE GAP BİTECEK

             Birecik ve Viranşehir ilçelerimizde önümüzdeki yıl doğalgaz verilmeye başlanıyor. Hızlı Tren'le ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ardından inşaatına başlıyoruz. Şanlıurfa deyince GAP'ı konuşmamak mümkün mü? Türkiye'nin en iddialı kalkınma projesi olan Güney Anadolu Projesi'ni hızlandırdık. 1 milyon 800 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Ah Suruç ah! Dünyanın sayılı tünellerinden biriyle asırlık hayali olan suya kavuştu mu? Kim yaptı bunu? Kimse uğramazdı buralara. Biz size aşığımız. Abu hayat bu abu hayat. Bu topraklar kupkuruydu, çatlaktı. Şimdi suyu buldu canlandı elhamdülillah. Sadece bu projeyle 950 bin dekar arazinin sulanabilmesini sağlıyoruz. 2019 yılına kadar GAP'ı tüm unsurlarıyla tamamlamayı hedefliyoruz. 11-04-2017

 

 

7861 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası