• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam594
Toplam Ziyaret12912434

BAKAN ÇELİK 16 NİSANDA TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ

Ş.Urfa'da Konuştu


         Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Koyun Keçi Islah Birliği İstişare Toplantısına katıldı.

          Yoğu katılımın sağlandığı toplantıda Birlik üyelerine seslenen Bakan Çelik,"Türkiye bir ateş çemberiyle karşı karşıya ciddi sorunlar yumağı ile karşı karşıyayız. Hemen 80 km ötede kimyasal silahların kullanıldığı bir süreçten geçiyoruz. İnsanların bir hiç uğruna katledildiği, yok edildiği ve hiç ağza alınmaması gereken silahların bile meydanlara çocukların bulunduğu meydanlara atıldığı vahşi bir dönemden geçiyoruz. İşte böyle bir dönem bizi kuşatma altına almaya çalışanların var gücüyle birlik beraberlik oluşturduğu bir dönem. Çok şükür bu salonu dolduranlar ve 80 milyon vatandaşımız bu ülke üzerine hesap yapanlara gerçekten ders vermek için aynen bu salonda olduğu gibi bir ve beraber bir şekilde bütün bu şer güçlere karşı duruş sergiliyor. Onun için sizlere teşekkür ediyorum, bütün Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun"dedi.

          Bakan Faruk Çelik,"Değerli küçükbaş hayvan yetiştiricileri tabi ki Bakanınız olarak 16 Nisan da buradan o kadar yüksek bir ses yükselteceksiniz ki bütün Türkiye şenlenecek. Şanlıurfa Türkiye’nin çimentosudur, Şanlıurfa Türkiye’nin yüz akıdır. Dolayısıyla Pazar günü de EVET oylarıyla inşallah hem Cumhurbaşkanımızı hem de hizmet aşkımızı daha da ileriye taşıyacak büyük bir desteği sizlerden beklediğimizi ifade ediyorum. Toplantınız hayırlara vesile olsun diyorum sağ olun var olun"dedi.

          Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra Koyun Keçi Islah Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, Birlik İl Başkanı Hasan Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar,25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'ta birer konuşma yaptılar.

         Koyun Keçi Islah Birliği İstişare Toplantısına  Bakan Faruk Çelik'in yanı sıra Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar, 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Koyun Keçi Islah Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, Birlik İl Başkanı Hasan Eyyüpoğlu ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'ta katıldı. 10-04-2017

576 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası