• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret12902527

Ş.URFA EKONOMİ KULÜBÜ 2. KONFERANSINI VERDİ

1 Hafta İçinde 2. Konferans Düzenlendi


         Viranşehir'de “Yeni Türkiye Ekseninde Cumhurbaşkanlığı Sistemi” konulu konferans düzenlendi. Şanlıurfa Ekonomi Kulübü tarafından organize edilen konferansa, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu konuşmacı olarak katıldı.

         Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Şehit Halis Özdemir konferans salonunda düzenlenen programa, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Şanlıurfa Ekonomi Kulübü Başkanı Mehmet Ulutaş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek,  Belediye Başkan yardımcıları Arslan Çiftçi, Mahmut Şık, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Şanlıurfa eski Milletvekili Abdukerim Gök, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Konferansa konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Cumhuriyet tarihimizden 2011 yılına kadar olan süreçte anayasa değişiklikleri, rejim tıkanmaları Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan problemlere değindi.

         Partili Cumhurbaşkanlığı konusuna da değinen Türkmenoğlu,“ Neden Cumhurbaşkanı partisi ile ilişkili olacak diye sorular yöneltiliyor. Zaten şu anki 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti’nin kurucu Genel Başkanı ve genel başkanlığını ve Başbakanlığını yaptı ve aidiyeti çok açık bir şekilde biliniyor. Cumhurbaşkanımız da bunu hiçbir zaman inkar etmedi. 2014 yılında Cumhurbaşkanlığına aday olduğu süreçte de anayasanın verdiği yetkileri kullanacağını ve koşan terleyen bir Cumhurbaşkanı olacağım, sadece sembolik bir Cumhurbaşkanı olarak kalmayacağım demişti. Vatandaşa bunları söyledikten sonra % 52 gibi bir oyla Cumhurbaşkanı seçildi. Ama bazıları özellikle bu değişikliğin zamanlamasının manidar olduğunu söyleyenler var. Ama şunu açık olarak söyleyebilirim ki bizlerin herhangi bir rejim sorunu yok. Bizim şuandaki Cumhuriyet sistemimizde parlamenter sistem Partili Cumhurbaşkanlığı olarak devam edecek. Yoksa onun dışında Cumhuriyet bizim kazanılmış değerimiz. Asla bununla ilgili herhangi bir değişikliğe gidilmesi söz konusu değil. Kuvvetler ayrılığına asla gölge düşürülmeyecek. Yasama, yürütme ve yargı beraber çalışacaklar ama ayrı ve bağımsız bir şekilde birbirini denetleyecekler” dedi. Büyük bir katılımla gerçekleşen konferans yaklaşık 2 saat sürdü. 10-04-2017



781 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası