• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam292
Toplam Ziyaret12913745

KAYMAKAM ÖMER ÇİMŞİT AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Adliyede ki Odalarında Ziyaret Etti


            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit 5 Nisan Avukatlar Günü dolaysıyla Viranşehir Baro Temsilciliği'ni ziyaret etti. Adliye Saray'ında gerçekleşen ziyarette Kaymakam  Ömer Çimşit'e Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi ve Viranşehir Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç eşlik etti.

            Avukatlar ile bir araya gelen Kaymakam Ömer Çimşit, adaletin sağlanmasında, hukukun üstünlüğünün sağlanmasında, kişi hak ve özgürlüklerinin korunmasında avukatların en büyük bir güvence olduğunu belirtti. Adaletin tecellisinde avukatların önemli bir unsur olduğunun altını çizen İlçe Kaymakamı  Çimşit, bundan dolayı avukatların iş yükünün ağır olduğunu sözlerine ekledi.

            Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Viranşehir Barosu Temsilcisi Avukat Mevlüt Güneş Kaymakam  Ömer Çimşit'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Viranşehir ilçesinin yüksek bir nüfusa sahip olduğunu ve nüfusun her geçen gün artış gösterdiğini belirten Avukat Mevlüt Güneş, ilçede bir Ağır Ceza Mahkemesi ve bir Komisyona ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu konuda Kaymakam Ömer Çimşit'ten destek isteyen Güneş, dosya sayısının ve iş yükünün böylelikle hafifleyeceğini altını çizdi.

            Viranşehir Kaymakamı  Ömer Çimşit konunun takipçisi olacaklarını belirterek Viranşehir halkının mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Kaymakam Ömer Çimşit Avukatlar Günü dolaysıyla avukatlara bir hediye takdim ederek Adliye Sarayı'ndan ayrıldı. Kaynak: Kaymakamlık basın bürosu 05-04-2017

1143 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası