• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam428
Toplam Ziyaret12912268

VALİ TUNA BİLAL ERDOĞAN’I AĞIRLADI

.


         Türkiye Gençlik Vakfının yeni hizmet binasının açılışını yapmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TÜGVAYüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve Vakıf Genel Başkanı İsmail Emanet, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

        Sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelen Bilal Erdoğan ve İsmail Emanet, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte ilk olarak Balıklıgöl’ü ziyaret etti. Ardından Eyüp Peygamber Makamını ziyaret eden heyet, Valilik ziyaretleri öncesinde bazı temaslarda bulundu. Daha sonra Şanlıurfa Valiliğini ziyaret eden Bilal Erdoğan ve İsmail Emanet’i Vali Güngör Azim Tuna karşıladı.

       Bilal Erdoğan; kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen ev sahipliğinden ötürü Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya teşekkür etti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise: “Tügva Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal Erdoğan beyefendiyi ve Vakıf Başkanı ile yöneticilerini ilimizde ve Valiliğimizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaretlerinin arkasından Tügva İl Binasının açılışını yapacağız. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Özellikle Şanlıurfa’da, Türkiye’nin en genç vilayetinde, Türkiye’nin geleceğini emanet edeceğimiz bu gençlere ne yapsak azdır. Bunun için sivil toplum kuruluşlarımız, vakıflarımız ve diğer derneklerimiz ülkemizin ortak geleceği için hepsi aslında öncelikle gençlerimize yatırım yapmak zorundalar. Bu konuda zaten ortak hassasiyete sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu vesileyle Türkiye Gençlik Vakfına yaptığı çalışmalarda başarılar diliyoruz. Her türlü desteği verdiğimizi ve bundan sonra da vereceğimizi ifade etmek istiyoruz” dedi.

       Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından Bilal Erdoğan’a ziyaretin anısına Balıklıgöl yağlı boya tablosu, İsmail Emanet’e de yöresel fincan takımı hediye edildi. Kaynak: Ş.Urfa Valilik Basın  03-04-2017

 

751 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası