• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam214
Toplam Ziyaret12917856

DİLİPAK" ABD VE AVRUPA'NIN YIKILMASI AN MESELESİ "

Ekonomi Kulübü Organize Etti


            Şanlıurfa Ekonomi kulübü Başkanlığının düzenlemiş olduğu " Yeni Türkiye Ekseninde Ortadoğu" konulu bir konferans verildi.

            Konferansa konuşmacı olarak Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak konuşmacı olarak katıldı. Program Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Ömer Halisdemir konferans salonunda yapıldı. Konferansa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Türkiye Ekonomi Kulübü Başkanı Taner, Şanlıurfa Ekonomi Kulübü Başkanı Mehmet Ulutaş,  Bozkurt, Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İsa Kemah, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Asye Bilici, STK Başkanları ve halk katıldı.

            Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak Dünden bugüne dünya ekonomisi ve nüfus hareketleri konusunda bilgi paylaşımı yaparken İslam coğrafyasında meydana gelen değişimlerden örnekler verdi. Avrupa ve Amerika'nın 1. ve 2. dünya savaşlarında 50 milyon insanın ölümünden sorumlu olduğunu ve bunun kimse tarafından dile getirilmediğini söyledi. Ekonomik yaptırımların özellikle İslam ülkelerine yapıldığını anlatan Dilipak buradan " Buradan bizim alın terimiz ve göz yaşımız üzerine servet edindiler" diyerek bu konuya vurgu yaptı. Gelecek günlerin Türkiye ve İslam coğrafyası adına parlak olduğunu söyleyen Dilipak " Abd ve Avrupa hızla çöküşe geçmiş ve yıkılmaları artık an meselesidir" dedi. Yaklaşık 1 saat süren konferans sonrası Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak sevenlerine kitabını imzaladı.   31-03-2017











1296 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
Saat
Site Haritası