• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam130
Toplam Ziyaret12908944

ŞANLIURFA BAŞKENTTE TANITILACAK

Hazırlık Yapıldı


         18-21 Mayıs tarihleri arasında “Peygamberler Şehri Başkent’te” temasıyla Ankara’da yapılması planlanan Şanlıurfa Günleri’nin tanıtımı Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

          Şanlıurfa Günlerinin tanıtımına yönelik gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda konuşan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; bir araya gelmekteki amacın planlanan günlerin ne şekilde yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmak olduğunu belirtti. Ortak akılla hareket etmenin gerekliliğine inandığını kaydederek devam eden Vali Tuna: “Biz yaptık böyle oldu değil, yapılması gerekeni yapmak istiyoruz. Tabi ki herkesin aynı düşündüğü bir iş zaten olmaz ama il için en hayırlı ve iyi neticeyi alacak çalışmayı ortaya çıkarmak istiyoruz. Sonbaharda da İstanbul’da yapmayı düşünüyoruz” dedi.

          Vali Tuna’nın konuşmasının ardından Ankara’da Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan Şanlıurfa Günleri için hazırlanan sinevizyon gösterisi katılımcılarla paylaşıldı. Şanlıurfa’nın sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerin yanı sıra sanayi potansiyeline de yer verilecek olan etkinliklerin geniş katılımlı yapılması planlanıyor.

          Son olarak toplantıya katılanların görüşlerini paylaştığı bölümde ise Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz tarafından sorulara açıklık getirildi. Toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın Yanı sıra; Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, ilgili kurum amirleri ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. 20-03-2017  Kaynak: Ş.Urfa Valilik Basın  

643 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası