• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam33
Toplam Ziyaret12909367

BAŞKAN HAŞİMİ İLE YOLA DEVAM

Oy Birliği İle Seçildi


            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Viranşehir ilçe teşkilatı olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde giden kongrede mevcut başkan Yasin Haşimi güven tazeledi.

            Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halis Özdemir konferans salonunda yapılan kongreye, MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, İl başkan yardımcıları Mehmet Çiftçi, Enver Mancı,İbrahim Ocakoğlu, Harran İlçe Başkanı Feyyaz Gündoğdu,Karaköprü İlçe Başkanı Mahmut Çiftçi,Akçakale İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu,Eyyübiye İlçe başkanı Suphi Curun, MHP Viranşehir İlçe Başkanı Yasin Haşimi,İlçe yöneticileri,partililer ile misafir olarak AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım,Saadet Partisi İlçe başkanı Yasin Kurt, Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci katıldı.

            Büyük katılımın olduğu kongre, bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşı ile başladı. Daha sonra divan seçimi yapıldı. Gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığı yapan MYK üyesi İbrahim Özyavuz, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, bu zorlu süreci el birliğiyle aşacaklarını söyledi. Türkiye’nin hem dışarıda hem de içeride terör örgütlerinin tehdidi altına olduğuna vurgu yapan Özyavuz, MHP olarak Türkiye’nin bekası ve geleceği için evet diyeceklerini ifade etti.

            15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde kirli emmelerine ulaşamayan şer odaklarının 16 Nisan’da sandığa gömüleceğini söyleyen Özyavuz, Türkiye üzerinde oynanan oyunları boşa çıkarmak için referanduma kadar gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Özyavuz, katılımcılara teşekkür etti.

            Tek liste halinde gidilen kongrede güven tazeleyen İlçe Başkanı Yasin Haşimi ise faaliyet raporunu okuduktan sonra delege üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat süren kongrenin ardından davetlilere çeşitli ikramlara bulunuldu. Başkan Yasin Haşimi Başkanlığında MHP ilçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;

  1- İbrahim Tanç, 
  2- Murat Sağ  
  3- Ahmet Çetin  
  4- Ferid Çakmaz 
  5- Seracettin Tanşo 
  6 -Bedir Çakar
  7- M.Ali Karaca
  8- Yasin Terli
  9 - Hasan Tuğay
 10 -ismet Sarmaca
 11 -Mustafa Kalan
 12- Fedheddin Sıdal
 13 - Halil Şavlı
 14 - Yasin Sevgili
 15 - Hıdır Irağ
 16 - İbrahim Çiçekler
 17 - Hasan Sağışmak
 18 - Adnan Sağ

 





993 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası