• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam200
Toplam Ziyaret12911593

IMPR HUMANİTARİAN'DAN SURİYELİ SIĞINMACILARA YARDIM ELİ

.


            IMPR Humanitarian (Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi Derneği) Viranşehir'de kamp dışındaki Suriyelilere yardım malzemesi dağıtımında bulundu. Viranşehir'de Suriyeli sığınmacılara yardım elini uzatan IMPR Humanitarian Koordinatörü Şükrü Kırboğa zor şartlar altında Suriyeli sığınmacıların yaşam mücadelesi verdiklerini ifade ederek şunları kaydetti: " Viranşehir ilçesinde saha araştırması ve yetkililerden aldığımız bilgiler kapsamında ilk kez bir yardım dağıtım programı gerçekleştirdik. Uluslararası Orta Doğu Barış Araştırmaları Merkezi Derneği(IMPR), Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) ile birlikte yürüttüğü kışlık temel ihtiyaç desteği projesi kapsamında, Viranşehir ilçemizde 1200 aileye 3500 ayakkabı ve 750 hasır dağıtımını gerçekleştirdik. Viranşehir Kaymakamlığı'nın işbirliğiyle gerçekleştirilen projede tüm ailelere ulaşmaya çalıştık. Dağıtımda bizden desteğini eksik etmeyen Viranşehir Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit'e teşekkür ediyorum" dedi.

            IMPR Şanlıurfa Dağıtım Sorumlusu Tarık Farac ihtiyaç sahibi Suriyelileri tespit ederek yardımların ulaştırılmasının başarı ile tamamlandığını kaydetti. Farac Viranşehir'de yaşayan Suriyelilerin kendi aralarında bir koordinasyon merkezi kurduklarını belirterek: " Viranşehir'de yaşayan Suriyeliler yardımların dağıtımı konusunda bizlere çok yardımcı oldular. Kendi aralarında kurdukları koordinasyon merkezi ile gelen tüm yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerini doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılıyor. İhtiyaçtan ötürü ortaya çıkan bu organizasyon yardım dağıtımı yapacak kuruluşlara kolaylık sağladığı gibi yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda isabetli karar almayı sağlıyor. Suriyeli sığınmacıların ortaya koyduğu bu çalışmadan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

             IMPR Humanitarian Koordinatörü Şükrü Kırboğa Viranşehir'de Suriyeli sığınmacılara destek vermeye devam edeceklerini kaydederek yardım dağıtımında emeği olan herkese teşekkür etti. 06-03-2017


1113 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası