• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam167
Toplam Ziyaret12911560

ŞEHİTLER ANISINA 150 FİDAN DİKİLDİ

Gençlik Merkezi Düzenledi


         Viranşehir'de şehitler anısına 150 fidan toprakla buluştu. Viranşehir'in sevilen genç iş adamlarından Lokman Beyaz'ın büyük katkı sunduğu, Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürülüğünce organize edilen etkinlikte, ilçe stadyumuna Şanlıurfa,Viranşehir ve 15 Temmuz şehitleri ile tüm şehitler için 150 fidan dikildi.

         Etkinliğe, Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Elkatmış, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onur Can, Tabur Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Nufüs müdürü Faysal Turan, İlçe Tarım Müdürü Sıraç Yolcu,Şehit Aileleri, Korucular Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu, İş adamlarından Lokman Beyaz, Okul Müdrüleri, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Etkinliği katılan şehit aileleri ve prtotokol üyeleri, şehit isimlerinin yer aldığı fidanları kendi elleriyle toprakla buluşturdu.

         Viranşehir’deki bombalı saldırıda şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak’ın babası Mustafa Günak, Fidan dikimi sırasında şehit oğlu için fidan dikerken duygulandığı görüldü.

         Fidan dikim töreni sonrası bir açıklama yapan  Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Elkatmış, Viranşehir,Şanlıurfa ve 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, “bu etkinlikteki amacımız bu vatan için hayatlarını ortaya koymuş tüm şehitlerimizi hatırlamak ve hatırlatmaktır. Malesef dostu az, düşmanı  çok vatanımız şehit vermeye devam ediyor. Bize düşen görev şehitlerimizi unutmamak, her şehidin bize yeni bir sorumluluk yüklediğini düşünerek bu topraklara sahip çıkmak ve vatana, millete, hizmette üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaktır. Ayrıca etkinlikte büyük emeği geçen iş adamlarımızdan sayın Lokman Beyaz'a ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 03-03-2017





684 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası