• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam592
Toplam Ziyaret12909926

SEMT PAZARLARININ AÇILIŞI YAPILDI

Hayırlı Olsun


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir'de yapılan iki semt pazarı ile bir spor tesisinin toplu açılışı töreni yapıldı.

           Bahçelievler Mahallesinde düzenlenen toplu açılış programına, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaman belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ŞUSKİ Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli,Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Arslan Çiftçi,Müslüm Demir,Halef Kete, Mahmut Şık, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Hastane Başhekimi Dr.İlhan Erkan, Ziraat İlçe Tarım Müdürü Sıraç Yolcu,Zahireciler ve Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan,Korucular derneği Başkanı Mehmet Koyuncu, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, STK Temsilcileri, Büyükşehir Daire başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

           Açılışta,Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım birer konuşma yaptı. Kaymakam Çimşit ve Başkan Yıldırım yaptıkları konuşmada, tesislerin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, yapımda emeği geçenlere teşekkür etti.

            Daha sonra konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyesi ile el ele verip Viranşehir'i en güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi.

            Tesislerin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunan Başkan Çiftçi, Viranşehir'de yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı.

            Yapılacak hizmetler kapsamında 2017 çalışma sezonunda Viranşehir'de 57 dönüm üzerinde büyük bir park yapacaklarının müjdesini veren Başkan Çiftçi, Viranşehir'i kalkındırmak için ellerinden gelen her çabayı sarf edeceklerini belirtti. Konuşmasında 16 Nisanda yapılacak referandum seçimlerine de değinen Çiftçi, "Halk oylamasının önemine vurgu yaparak, mesele birey yada partilerin meselesi değil, Türkiye'nin geleceğidir.Onun için bu yolda en büyük görev gençlere düşüyor. Çünkü gençlerin siyasete atılmaları konusunda önemli düzenlemeler var" dedi. Yapılan konuşmaların ardından tesislerin toplu açılışı yapıldı. 02-03-2017

  

1097 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası