• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam416
Toplam Ziyaret12909230

VALİ TUNA’DAN İSTİHDAM ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısı Üzerine


         Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında “İstihdamın artırılmasına yönelik istişare” toplantısı düzenlendi.

          Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Acar, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile STK temsilcilerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede; kurumların istihdamın artırılmasına yönelik yapacağı çalışmalar ele alındı.

          İşsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılmasına yönelik çalışmaların iyi anlatılması, ilave istihdam oluşturulması için gerçekleştirilen teşvikler ve müteşebbislerle kurumların bu konuda neler yapabileceğine yönelik görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Vali Tuna: “Bu çalışmalar neticesinde kurumlarımızdan kaç kişi istihdam edebileceklerini net sayı olarak bize bildirmelerini talep ettik. Şanlıurfa’da ne kadar ilave istihdam oluşabileceğini de bir hafta içerisinde tahmini bir sayı olarak belirleyip kamuoyuna açıklamayı düşünüyoruz. STK’larımız, işadamlarımız, kamu kurumlarımız ve girişimcilerle el ele her tedbiri alacağız. Hükümetimizin yeni dönemde yapacağı teşviklerde bu konuda elimizi rahatlatacaktır. Bu konuda herkes elinden geleni yapmaya ve imkanları zorlamaya yapmaya hazır. Sanayicilerimiz, işadamlarımız bu konuda daha fazla katkı verecekler inşallah” dedi.   Kaynak:Ş.Urfa Valilik Basın


23-02-2017

708 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası