• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam730
Toplam Ziyaret12913338

MHP HEYETİ BİZİM GAZETEYİ ZİYARET ETTİ

Gazetemizde Ağırladık


            Milliyetçi Hareket Partisi MKY üyesi İbrahim Özyavuz Başkanlığında ki heyet Viranşehir Bizim Gazeteye nezaket ziyaretinde bulundu.

            İbrahim Özyavuz Başkanlığında ki heyette İl Başkanı Mahmut Güneş, Viranşehir İlçe Başkanı Yasin Haşimi, Haliliye, Harran ve Ceylanpınar İlçe Başkanları ile birlikte ilçe teşkilatı yer aldı. Gazeteye gelişlerinde imtiyaz sahibi Furat Bilen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses tarafından karşılanan heyet çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. İbrahim Özyavuz" Basının önemini bizler zaten biliyorduk ama 15 Temmuz kalkışmasında bu daha açık ve net bir şekilde bir kez daha gördük. Basının tarafsız ve ülkesever konumda olması ülkeye çok şey kazandırır.  Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyor ve böyle güzel bir tesisi Viranşehir'e kazandırdığınız için sizleri kutluyorum" dedi. Başkan Yasin Haşimi ise " Viranşehir Bizim Gazete çok taktir ettiğimiz bir yayın politikası var. Tarafsız, dürüst ve saygın bir gazetecilik anlayışı ile yayınını sürdürüyor. Bende böyle güzel bir tesis Viranşehir'e kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

            Fethi Güzelses ise" Öncelikle ziyaretinizden dolayı sayın İbrahim Özyavuz nezdinde heyetinizi çok teşekkür ederim. Bizler halkın yararına olan yayın politikamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bunun için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siz değerli misafirlerimizin bu ziyareti de bizlerin heyecanına heyecan kattı" dedi. Daha sonra Furat Bilen'in yakın zamanda çıkan kitabını talep eden Başkan İbrahim Özyavuz bu çalışmasından dolayı Furat Bilen'e teşekkür edip başarılar diledi.  04-02-2017

1479 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası