• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam772
Toplam Ziyaret12913380

MHP İL BAŞKANLIĞINDAN VİRANŞEHİR ÇIKARMASI

MHP İlçe Başkanlığını Ziyaret Ettiler


            Milliyetçi Hareket Partisi MKY üyesi İbrahim Özyavuz Başkanlığında bir heyet Viranşehir MHP ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

            MHP Viranşehir İlçe Başkanı Yasin Haşimi tarafından karşılanan heyette İl Başkanı Mahmut Güneş, Haliliye, Ceylanpınar ve Harran İlçe Başkanları da yer aldı. Heyet önce Viranşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bir süre Başkan Yasin Haşimi ile görüştü. MKY Üyesi İbrahim Özyavuz burada yaptığı açıklamada " Biz Parti olarak genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin talimatı ile yeni Anayasa değişikliği için startımızı verdik. Bu çerçevede ilçe teşkilatlarımızı ziyaret edip onlarla görüş alış verişinde bulunuyoruz. Önümüzde bir Referandum süreci var. Bu süreçte halkımızın Evet demesi için startımızı verdik. Burada söz konusu olan ülkemizin geleceğidir" dedi.

            Heyet daha sonra Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakam Çimşit'e hayırlı olsun dileklerini ileten heyet Viranşehir hakkında genel bir görüşme yaptı. Kaymakam Çimşit ise ziyaret sebebiyle heyete teşekkür etti.

            Kaymakamlık makamından ayrılan heyet daha sonra Viranşehir Ziraat odası Başkanlığına geçti. Burada Başkan Bahri Ekinci tarafından karşılanan heyet bir süre burada Çiftçilerin sorunları ile ilgili bir görüşme yaptı. MKY Üyesi İbrahim Özyavuz" Çiftçiler bölgemiz ekonomisinin lokomotifi durumundadır. 15 Temmuz kalkışmasından sonra sanayi alanında ve turizm alanında bir daralma oldu. Ama çiftçilerimiz üretimi ile bölgenin ekonomisini canlı tutmayı başardı. Çiftçilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah Viranşehir cazibe sulama sistemine bir an önce kavuşur ve bu elektrik sorunundan bir an önce kurtulur" dedi. Başkan Bahri Ekinci ise yapılan bu ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti.  04-02-2017







1927 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası