• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret12911326

YILIN EN BAŞARILISI KAYMAKAM ÇİMŞİT'İ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Çimşit Bizzat İlgilendi


            Viranşehir Bizim Gazete tarafından yılın en başarılısı seçilen Viranşehirspor U 15 takımı Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'i ziyaret etti. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Milli Eğitim Spor Koordinatörü Süleyman Çelik, Viranşehirspor Kulüp Başkanı İsmail Aksu, Viranşehirspor U15 Takımı Teknik Direktörü Eşref Alkan U17 Teknik Direktörü Mehmet Sürme  ve futbolcular katıldı.

            Ziyarette bir açıklama yapan Viranşehirspor Kulüp Başkanı İsmail Aksu, Viranşehirspor U15 takımının önceki yıl elde ettiği başarıyı istikrarlı bir şekilde devam ettirdiğini altını çizerek şunları kaydetti: " Şanlıurfa U15 Liginde takımımız namağlup bir şekilde il birinciliği elde etti. Viranşehirspor Şanlıurfa ve tüm ilçelerini Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. Elde ettiklerini başarıdan dolayı futbolcularımı ve teknik adamlarımı tebrik ediyorum. Viranşehir'e hakkettiği gururu yaşattıkları için hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

            Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam  Ömer Çimşit kendisinin de bir sporcu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: " Öncelikle elde edilen başarıdan dolayı futbolcularımızı  ve onları yetiştiren teknik adamları tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sporla meşgul olan geçlerimiz hem zararlı alışkanlıklardan uzaklaşıyor hem de daha disiplinli bir hayat yaşıyorlar. Bu vesile ile öğrencilerimiz derslerinde diğer akranlarına nazaran daha başarılı oluyor. Viranşehir U15 Takımı'nın başarı çitasını daha da yükselteceğine inancım sonsuzdur. Viranşehir U15 Takımına tüm Viranşehir halkının destek çıkması gerekiyor. Bizler idare olarak elimizden gelen desteği inşallah sunacağız. Tüm Viranşehir halkının futbolcularımıza sahip çıkacağına inanıyorum" dedi.

            Ziyaretin ardından Viranşehirspor U15 Takımı Kulüp Başkanı İsmail Aksu Kaymakam Ömer Çimşit'e bir plaket takdim etti. Viranşehirspor U15 Teknik Direktörü Eşref Alkan Kaymakam Ömer Çimşit'te takım adına forma hediye etti. Hatıra fotoğrafı çekmesinin ardından ziyaret son buldu. Kaynak: V.Şehir Kaymakamlığı Basın Bürosu  31-01-2017

725 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası