• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam371
Toplam Ziyaret12910342

VİRANŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN İLK DÖNEM KARNESİ

Sonuç: Pekiyi


            Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini 20 Ocak 2017 Cuma günü tamamladı.

            Okulların açılması ile birlikte Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sinan Ateş yaptığı çalışmalar ile daha önce görev yaptığı yerlerde ki gibi adından yine övgü ile söz ettirdi. Son olarak Viranşehir Öğretmen evinde yaptığı çalışma ile herkesin takdirini kazanan Sinan Ateş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasından sonra da başarılı çalışmalara imza attı.

            Okulların eğitim öğretime başlaması ile birlikte ilk etapta Eğitim Öğretim konusunda sene başında yaşanan sorunların aşılması adına yapılan toplantılardan oldukça verim alındı. Okulların açılması ile birlikte Öğretmen açığı yaşanmaması için Ücretli Öğretmen konusu çözüldü. Okullarda yaşanan alet edevat sorunu çözüldü. 15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra FETÖ'cülere ait okullar Milletin Malı yapıldı. İmam Hatip Okullarında Öğrenci sayısında çok ciddi bir artış yaşandı. Bu okullar kırsal alanda da hizmete girdi. İlk defa toplu olarak Viranşehir'de, Şanlıurfa'da ve Bölgede derece yapan Öğrencilere toplu olarak madalya ve kupa töreni düzenlendi. İş Kur üzerinden alım yapılacak işçi kuraları şeffaf bir şekilde yapıldı. İlçe Milli Eğitim bünyesinde topluca kan bağışı yapıldı. 24 Kasım Öğretmenler günü ilk defa toplu olarak yemekli bir şekilde kutlandı. TEOG sınavı sonrasında Viranşehir'in başarı oranı yükseldi. Okullarda kullanılan Kömüre dahi kalite geldi. Halep'e insani yardım amaçlı yapılan kampanyada 3 tır Ayni yardım ve 34 Bin TL yardım toplandı. Son olarak Viranşehir Kaymakamlığının her öğrenciye bir fidan kampanyasında 63 bin fidan dağıtımı yapılacak.

            Eğitim Öğretim alanında bu kadar kısa sürede yapılan bu hizmetler 2. dönemin de başarılı geçeceğine işaret olduğunu gösterdiğinden Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilk dönem karnesi PEKİYİ ler ile doldu.  26-01-2017



  













2476 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası