• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam721
Toplam Ziyaret12912561

"BİR ANLAMI OLMALI HAYATIN" KİTABIMIZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Çok Beğenildi


            Viranşehir’de, Bizim Gazete imtiyaz sahibi Şair-yazar Furat Bilen’in, “Bir Anlamı Olmalı Hayatın” adlı şiir kitabı çıktı.

            Gece Kitaplığı Yayın Evinde basımı yapılan ve raflarda yerini alan yazarın ilk Kitabı için düzenlenen imza gününe protokol üyeleri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

            Yenişehir mahallesinde bulunan Bizim Gazete-Matbaa ’da düzenlenen imza gününe, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Haşim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, Halk Eğitim Müdürü Mahmut Turgut, İş adamı Lokman Beyaz, İş Adamı İsmail Kaldırıcı, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, STK üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

            İmza etkinliğinde Kitabı ile ilgili davetlilere bilgi veren Şair-Yazar Furat Bilen, 4 yıldır gazetede yayınlanan şiirlerini bu kitapta topladığını belirterek, Kitap’ta sistemden çok bireyi eleştiren yazıları kaleme aldığını söyledi.

            Kitabında, günlük yaşamdaki davranışlarının önemini kavrayarak doğru yerde duran bireyin, topluma yön vererek bir domino etkisi yaratabildiğini kanıtlamaya çalıştığını ifade eden Bilen, Toplumun temel taşı olan bireyin iyi ve kötü davranışlarının bir sonucu olarak hayatta olumlu veya olumsuz yansımalarını konu edindiğini belirtti.  “İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batırmak” desturundan yola çıkarak farkındalık yaratmaya çalıştığını ifade eden Bilen, insani değerlerin altını çizerek, insanı diğer canlılarla karşılaştırarak farklı bir bakış açısı kazandırmaya çaba gösterdiğini kaydetti.

            Hayatın her anının ne kadar değerli olduğuna vurgu yapan Bilen, bu bilinçle 4 yıldır hayata dair gözlemlerini kelimelere döktüğünü sözlerine ekleyerek, davetlilere teşekkür etti.  Kaymakam Ömer Çimşit ise, gazeteci-yazar Furat Bilen’i tebrik ettiğini belirterek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından Yazar Furat Bilen, Kitabını imzalayarak okurlarına takdim etti.  20-01-2017























992 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası