• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam355
Toplam Ziyaret12912963

KAYMAKAM ÇİMŞİT KARNE DAĞITIMINA KATILDI

Öğrencilere Nasihat Etti


            2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem karneleri düzenlenen bir etkinlik ile öğrencilere dağıtımı yapıldı.

            Karne dağıtımına Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Nüfus Müdürü Faysal Turan, Vakıf Müdürü Mehmet Özbilek, Yenişehir Muhtarı Münir Kanar, Şube Müdürleri Zeydan Kurt ve Mehmet Şirin Esen ile Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katıldı.

            İlk Tören Milletin Okulu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulunda yapıldı. Kaymakam Çimşit burada Öğrencilerle önce sohbet edip onlarla şakalaştı. Çeşitli sorular sorup nasihatte bulundu. 1., 2., 3. ve 4. Sınıfları gezerek burada öğrencilere karnelerini verdi. Öğretmenler odasına geçip Öğretmenler ile sohbet etti. Kaymakam Çimşit" 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi bugün itibarı ile sona erdi. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ve personel olmak üzere tüm okul müdürlerimizi, Öğretmenlerimizi verdikleri emekten dolayı kutluyorum. Velilerimizin de karne dağıtımına gösterdikleri ilgi beni gerçekten sevindirdi. Böylece eğitim öğretime ne kadar önem verdiklerini ortaya koydu. Kendilerini de tebrik ediyorum. 15 tatilde tüm eğitim camiasının güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve beraberinde ki heyet daha sonra Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesine geçti. Çimşit burada okul Müdürü Ahmet Bilen ve Öğretmenler tarafından karşılandı. Kaymakam Çimşit karne öncesi burada öğrencilere yaptığı konuşmada" 15 temmuz da biliyorsunuz hain bir darbe girişimi oldu. Allah'a çok şükür başarılı olamadılar. Buradan şunu söylemek istiyorum; Bu hain darbe girişimini yapanlar da okumuş insanlarda ama vatanına ihanet etmişlerdir. Biz sizlerin güzel ahlak üzere okumanızı, vatanınıza, milletinize ve devletinize sahip çıkmanızı istiyoruz. Sadece okuyup belirli bir yere gelmekle olmaz. Değer yargılarımızın da bununla beraber eğitimimize yerleşmesi lazım" dedi. Daha sonra Öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Çimşit Öğretmenler odasında Öğretmenler ile bir toplantı yaptı.   20-01-2017































1292 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası