• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam220
Toplam Ziyaret12912828

ŞANLI ŞEHİR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I AĞIRLADI

Binlerce Kişi Rabia Meydanını Doldurdu


         Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan 58 eserin toplu açılış törenini gerçekleştirmek  üzere geldiği Şanlıurfa’da coşkuyla karşılandı.

         Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, milletvekilleri, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla Rabia Meydanı’nda gerçekleşen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan;  yatırım bedeli 600 milyon lirayı bulan, 58 kalemden oluşan hizmet ve tesislerle ilgili bilgi verdi.

         Cumhurbaşkanı Erdoğan,  bunların arasında 800 yataklı Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin, 440 dersliğe sahip 20 ilkokul, ortaokul ve lisenin,  Harran Üniversitesi’nde araştırma laboratuvarı, ar-ge merkezi ve araştırma merkezinin, biri 1000, diğeri 300 kişilik 2 ayrı öğrenci yurdunun, TOKİ tarafından yapılan ve sahiplerine teslim edilen 74 adet konutun ve bir caminin, tamamlanan yolların, restorasyon hizmetlerinin olduğunu açıkladı. Bu hizmetlerin arasında Urfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yol ve köprülü kavşakların, atık su arıtma tesislerinin ve parkların da olduğunu sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yatırımların ülkeye ve şehre hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenleri tebrik etti.

         Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından törende hazır bulunan bakanlarla birlikte yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin açılış kurdelesini kesti.

CUMHURBAŞKANI HALKA HİTAP ETTİ

         Cumhurbaşkanı Rabia meydanında bulunan binlerce kişiye hitap ederek son günlerde yaşanan olaylara atfen" Bugün, kendi bölgesel ve güncel çıkarları için Türkiye’nin üzerine terör örgütlerini salanların, yarın aynı ateş kendilerini yakmaya başladığında, yaptıkları yanlışı göreceklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu musibetin üstesinden mutlaka geleceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları ekledi: “Dün İzmir’de, teröristin üzerine aslanlar gibi atılan, onu etkisiz hâle getirirken kendisi de şehadete koşan polisimizi gördünüz değil mi? Bu ülkede, İzmir’deki polisimiz gibi 80 milyon kahraman var. İşte kahramanlar diyarı, işte Rabia Meydanı. Bu ülkede, tek başına darbecilere kök söktüren Ömer Halisdemirler var. Bu ülkede tanklara meydan okuyan kadınlar, gençler, yaşlılar var. Allah aşkına böyle bir ülkeyi dize getirmeye kimin gücü yeter? Türkiye, tarihinin en güçlü devlet-millet bütünleşmesini sağlamış olarak yoluna devam ediyor.  Hem ülkemizin içinde bu topraklarda eylem yapan terör örgütlerini, hem de sınırlarımızın yanı başında hain emeller peşinde koşanları tepeleyerek, mutlaka 2023 hedeflerimize ulaşacağız. 2053’e de ulaşacağız, 2071’e de ulaşacağız. Ama bunun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.”

         Urfa’nın, işgale karşı direnerek bağımsızlığını kendisi kazanmış, bu sebeple de ‘Şanlı’ unvanını elde etmiş bir şehir olduğunu, bugün de Türkiye’nin terörle mücadelesinde en önde yer alan, bölgesindeki insani krizler karşısında sergilediği duyarlılıkla, dünyanın en büyük ödüllerine ziyadesiyle layık bir şehir olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz’da ve terörle mücadelede verilen Urfalı şehitleri andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şanlıurfalıları ve 79 milyon vatandaşımızın tamamını yüreğinden vuranlar, ciğerinden dağlayanlar, hak ettikleri cezalara çarptırılıyorlar, çarptırılmaya da devam edecekler. Öyle durmak yok. Şehitlerimiz var, canlarımız yanıyor. Ama onların da inlerine girdik. Onları tepeliyoruz, tepelemeye de devam edeceğiz” diye ekledi. Kaynak: Ş.Urfa Valilik basın,Ş.Urfa Basın  07-01-2017





704 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası