• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam559
Toplam Ziyaret12912399

İŞTE YILIN EN BAŞARILISI... EŞREF ALKAN

Neden En Başarılı?


            Bir takım düşünün 13 yaş gurubundan kurulu ve bu takım Şanlıurfa liginde kendi kategorisinde son 3 yıla damgasını vuran bir takım. Ve bu takımın başında ki Eşref Alkan.

            Şu anda U 15 Şanlıurfa liginde üst üste 3. Şampiyonluğunu kazanmak üzere. 13 yaşından beri son üç yılda 2 defa da Şanlıurfa'yı Türkiye şampiyonasında temsil etme onuru yaşamış bir takım. Hem de şu ana kadar yaptıkları maçlarda dahil hiç yenilgi yüzü görmeden. Büyük bir ihtimalle bu yılda 3. kez aynı gururu yaşayacak ve yaşatacaklar. Bu çocukların fedakarlığı anlatmakla bitmez. Onlar inandılar ve başardılar, bizlerde onlara inanalım.

            Başlarında Eşref Alkan hoca. Yıllardan beridir Göl Ortaokulunda hizmetli olarak emek veriyor. Kazandığını kendi çocuklarına masraf ettiği gibi kendi çocukları gibi gördüğü futbolcuları ile de paylaşıyor. Maddi ve Manevi bir çok fedakarlığa imza atıyor. Öyle bir takım havası kurmuş ki adeta bir aile ortamı gibi. Bu çocuklara sahip çıkarak onların kötü alışkanlıklara düşmesini de engelliyor. % 65 görme engelli olmasına rağmen kalp gözü ile bu çocuklara sevgisini, şefkatini ve gönlünü veriyor. peki ne karşılığında; Sadece gençlere sahip çıkma adına.

            Mehmet ve Eyyup Sürme; Takımın adeta bel kemikleri. Onlarda Eşref Hoca gibi bu çocuklara sahip çıkarak büyük bir fedakarlığa imza atıyorlar. Çocukların her türlü sorunları ile ilgilenip onların dert ortakları oluyor. Maddi ve manevi desteklerini eksik etmiyor, bu çocuklarımıza sahip çıkıyorlar.

            Başkan İsmail Aksu: Kulüp Başkanı. Gençliğini, yaşamını adeta Viranşehir'in spor açısından gelişmesine adamış bir Başkan. Maddi açıdan büyük fedakarlıklar gösterdiği gibi manevi olarak ta takımdan desteğini eksik etmiyor.

            Viranşehir Bizim Gazete olarak son 3 yılda Şanlıurfa U 15 ligi şampiyonu olmuş, Son 2 yılda Şanlıurfa'yı bu kategoride temsil etmiş bu takımımızı 2016 yılının en başarılısı olarak seçtik. Öyle bir takım ki bir futbolcusunu Milli Takım seçmelerine, bir futbolcusunu Gaziantep Büyükşehir Belediye spor alt yapısına, bir Futbolcusunu da Manisa'ya ve bir futbolcusunu karaköprü Spora göndermiş. Defalarca yazıp gündeme getirdiğimiz bu çocuklarımıza şu ana kadar ciddi manada destek çıkan olmadı. Gazetemizin Yılın En Başarılısı olarak seçtiği bu çocuklarımıza sahip çıkılması dileği ile Viranşehir Spor U 15 takımına emeği geçen herkesi tebrik eder başarılar dileriz. 30-12-2016

2692 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası