• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam719
Toplam Ziyaret12913327

KAYMAKAM ÇİMŞİT'TEN İLK MESAJ

Kaymakam Mesaj Yayınladı


            Rize İli Kalkandere İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Müşterek Kararname ile İlçemiz Kaymakamı olarak atanan  Ömer Çimşit yeni görevine başladı.

            İlçemiz Viranşehir’de göreve başlamanın verdiği heyecan ve mutluluğu dile getiren Kaymakam  Ömer Çimşit Viranşehir halkına hitaben göreve başlama mesajı yayımladı.

            Kaymakam  Çimşit Mesajında şunları dile getirdi: “İçişleri Bakanlığımızın 1 Aralık 2016 tarihli Kararnamesiyle görevlendirilmiş olduğum Viranşehir Kaymakamlığı görevime bugün itibarıyla başlamış bulunuyorum.

            Kadim bir tarihi geçmişi bulunan,  birçok köklü medeniyete ev sahipliği yapmış ve Peygamberler şehri olan Şanlıurfa’mızın en büyük İlçelerinden biri olan Viranşehir’de görev başlamış olmanın onur, gurur ve heyecanını yaşıyorum. Bu onurlu göreve şahsımı layık gören İçişleri Bakanımıza, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Hemşerilerim;

            Teknolojinin baş döndürücü hızla değiştiği ve geliştiği bir dünyada yaşıyoruz. Yönetim kavramı da bu değişimden hiç şüphe yok ki etkilenmiştir. Artık yönetim;‘ben yaptım oldu’ anlayışı yerine, yerini yönetişim kavramına bırakmıştır. Yönetişim, kısaca topyekün yönetim, elbirliği ile yönetim anlamına gelmesi nedeniyle sizlerin de her türlü düşüncelerinize açık olduğumu bilmenizi isterim.

            Tarihi ve doğal güzellikleri son derece fazla olan, Anadolu’muzun bu güzel İlçesinde görev yapacak olmaktan büyük bir heyecan duymaktayım. İlçemizin 185 bini aşan nüfusu ve Suriyeli komşularımızı misafir etmesi dolayısıyla elbette ki sorunları, sıkıntıları vardır ve var olmaya devam edecektir. Kaymakamlık olarak sizlerin ve İlçenin genel sorunlarını çözmek için mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden gayret göstereceğiz. Bu vesileyle özellikle son yıllarda İlçemizde yapılmış ve yapılmakta olan güzel yatırımlarda emeği geçen başta Sayın Bakanımız, Valimiz, Milletvekillerimiz, Kaymakamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızın her düzeyde görev yapan temsilcilerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizi el birliği ile daha güzel yerlere getirmenin çabası içinde olacağız. Milletimize hizmet yolunda “İnsanı yücelt ki Devlet yücelsin” anlayışıyla yapacağımız çalışmalarımızda 7 den 77 ye tüm Viranşehirli Vatandaşlarımızın desteklerini bekliyor, bu duygu ve düşüncelerle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.  Kaynak: Viranşehir Kaymakamlığı Basın Bürosu  26-12-2016

1172 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası