• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam239
Toplam Ziyaret12902583

VALİ TUNA’DAN KURUMLARA SPORU DESTEKLEYİN ÇAĞRISI

Vali Tuna Tarım Spor Tesislerini Gezdi


         Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Tarım İl Müdürlüğü kuruluşu olan Tarımspor’un tesislerini gezerek burada futbol eğitimi alan sporcularla bir araya geldi.

          Şanlıurfa Amatör liglerinde başta 1. Amatör kümede A Takımında olmak üzere U-19, U-17 Kategorilerinde gençlerin mücadele ettiği Tarımspor takımının başarısı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından takdirle karşılandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile birlikte Tarımspor’un tesislerine gelen Vali Tuna, burada İl Gıda  Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Murat Çakmaklı ve Tarımspor Kulüp Başkanı Nuri Pakır’dan takım hakkında bilgi aldıktan sonra sporcularla bir araya geldi. Sahada idman yapan Sporcularla sohbet eden, takım antrenörlerinden bilgi alan Vali Tuna, Tarımspor gibi tüm kurumların sporcu yetiştirmelerine destek vereceklerini söyledi. Türkiye’nin en genç nüfusunun Şanlıurfa’da olduğunu hatırlatan Vali Tuna: “Şanlıurfaspor’un ve Milli Takımın alt yapısından futbolcular neden Şanlıurfa’dan çıkmasın, Şanlıurfa’da bu potansiyel var, yeter ki biz çocuklarımıza alt yapı tesislerini kuralım ve destekleyelim” dedi. İl Tarım Müdürlüğümüz örnek bir davranış sergilediğini ifade eden Vali Tuna ‘  Tarımspor 376 sporcuyla önemli bir mesafe kaydetmiş. Verilen emeğin karşılığının alındığının en güzel örneklerinden birisi Tarımspor’un şu anki durumudur. İstikrarlı ve başarılı çizgisini sürdürüyor. En küçüğünden en büyüğüne kadar gençlerimizi ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Diğer müesseselerimizi de aslında Tarımspor’un bu tecrübesinden yararlanmasını ve futbol takımları kurmasını tavsiye ediyoruz, destekliyoruz. Bu, gençlerimizin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve daha sağlıklı bir hayat sürdürmeleri noktasında önemli yatırım, Tarımspor yönetimini tebrik ederim’dedi.

          Tarımsporun 376 lisanlı sporcusu ile Şanlıurfa gençliğine sadece sportif katkı sunmadıklarını ifade eden Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, Bilek Güreşi, Voleybol, başta olmak üzere her branşta sporcu yetiştirmek amacındayız, biz burada spor kursları kadar Eğitime de önem veriyoruz, alt yapıdan çıkan gençlerimizden 8 öğrenci Beden Eğitimi öğretmenliği sınavını kazandılar’dedi.

          Vali Tuna ve il Emniyet Müdürü Tipioğlu, sporcularla görüşmelerin ardından penaltı atışını yaptılar.  Kaynak: Ş.Urfa Valilik Basın  19-12-2016

  

 

728 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası