• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam155
Toplam Ziyaret12902499

HALEP'E YOL AÇIN

İHH Organize Ediyor


“HALEP’E YOL AÇIN” Ş.URFA KONVOYU HAKKINDA

          HH öncülüğünde 14 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin dört bir yanından Cilvegözü sınır kapısına “Halep'e Yol Açın” sloganıyla bir kara konvoyu yola çıkacak. Ş.Urfa’dan konvoya katılmak için 17 Aralık cumartesi saat 04:00’da araçlar konvoy halinde hareket edilecek.

          Suriye’de dünyanın gözü önünde sistematik bir katliam gerçekleştiriliyor. Özellikle de son dönemde Halep, Esed rejimi ve Rus güçlerince havadan ve karadan gece gündüz bombalanıyor. Şehirde gıda malzemeleri tükenmiş, sağlık sistemi çökmüş durumda. Tüm bunlar yaşanırken uluslararası toplum üç maymunu oynuyor.

         Saldırıların başladığı günden bu yana Suriye’ye yönelik yardımlarını aralıksız sürdüren İHH İnsani Yardım Vakfı ise dünyanın sessiz kaldığı Halep’teki duruma dikkat çekmek amacıyla bir kara konvoyu hazırlıyor. 14 Aralık Çarşamba günü İstanbul Kazlıçeşme meydanından Saat 11.00’da yapılacak basın açıklamasının ardından yola çıkması planlanan konvoya Türkiye’nin 81 ili ve yurt dışından da katılımlar olacak. Konvoy güzergahı üzerindeki illerde Halep'teki saldırıları protesto için eylemler yapılacak. Konvoyda, içerisinde temel gıda malzemelerinin yer alacağı yardım TIR’ları olacağı gibi katılımcılar da yanlarında insani yardım malzemeleri getirebilecek. Konvoyun son durağı olan Cilvegözü sınır kapısında da bir basın açıklaması yapılacak. Açıklamada katliamların durdurulması ve insani yardım koridoru açılarak bu yardımların ulaştırılması çağrısı yapılacak.

          Biz de Ş.Urfa İHH olarak Konvoya Urfadan da katılımın sağlanmasını organize edeceğiz.

         17 Aralık cumartesi saat:04:00da Konvoy halinde Urfa’dan hareket edeceğiz. Saat 06:00 da G.antep’ten 60 km sonra bulunan Dinç Dinlenme tesislerinde Doğu ve Güneydoğu illerimizden gelen araç konvoylarıyla birleşerek oradan Nurdağı(Kömürler), Islahiye, Kırıkhan üzerinden Reyhanlı’ya ulaşacağız. Aynı gün saat 11:00 da Reyhanlı Cilvegözü(Babulhava) kapısında okunacak basın açıklamasına katılacağız inşallah.

         Urfadan konvoya katılmak isteyenlerin Esentepe mahallesi 299.sokakta bulunan Ş.Urfa İHH’ya bizzat gelerek katılımcı formlarını doldurup imzalamaları gerekmektedir. Katılımcı formu dolduranlara konvoy hareket günü araç kartları vereceğiz. İrtibat Telefonu: 0414 312 96 66

          Tüm Urfalıları, tüm bölge halkını Halep’te yaşanan katliama sesiz kalmayarak bu zulme dur demek ve yardımların ulaşması için insani yardım koridorunun açılması için bu konvoya katılarak destek vermeye davet ediyoruz. 
Şanlıurfa İHH Temsilciliği  13-12-2016

764 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası