• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam465
Toplam Ziyaret12909799

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN VALİ TUNA’YA ZİYARET

Vali Tuna Mesaj Yayınladı


            Şanlıurfa Valilisi Güngör Azim Tuna, Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Tapşık, Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını makamında kabul etti.

             Ampute Futbol takımının Bursaspor ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının da Galatasaray ile yarın deplasmanda oynayacakları müsabakalarla ilgili Vali Tuna’ya bilgiler veren Serdar Yıldırım, Şanlıurfa’ya galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Dernek Başkanı Tapşık’ta Şanlıurfa’da yaptıkları faaliyetler hakkında Vali Tuna’ya bilgiler verdi.

             Bedensel Engelliler Derneği ile Engelliler Spor Kulübü’ne yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Tuna: “Engellilerimizin sportif alanda ve diğer konularda yaptıkları çalışmalar takdire şayan. Engellilerimiz, hayatın içinde aktif bir şekilde yer alarak, engellilerden bir farkları olmadığını gösteriyor. Bu ziyaretiniz vesilesiyle de tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” dedi.   Kaynak: Ş.Urfa valilik Basın   03-12-2016




VALİ GÜNGÖR AZİM TUNA’NIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

 

            “Yüreği insan sevgisi ile dolu her insanın başaramayacağı hiçbir iş yoktur. Engelli insanlarımıza sağlayacağımız kolaylıklar ile topluma kazandırılmaları, kendilerini hayatın içinde ve engelsiz insanlarla aynı ölçüde, özgür hissetmelerini sağlayacak faaliyetlerin dile getirildiği “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” aynı zamanda toplumda paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın da simgesidir.
            Ancak hassasiyetimiz hiçbir zaman bir günle sınırlı değildir. Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak, ayrımcılığa maruz kalmayan, fırsateşitliğinden yararlanan, haklarını kullanabilen bireyler olmalarına imkân vermek hepimizin en temel amacıdır. Engelli insanlarımız toplumun bir parçası olarak, kendivasıflarıyla bulundukları topluma bir değer katabilirler.  Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ve yaşam standartlarının yükseltilerek toplumda hak ettikleri yeri almaları gerektiğinden, devletimizin son yıllarda çıkardığı yasalarla engelli vatandaşlarımızın bakım, eğitim, sağlık, istihdam, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetleri ile ulaşım gibi konularda çıkardığı hizmetler ilimizde de yoğun olarak yürütülmektedir. Engellilerin, yaşamda mutlu olmaları, insan hak ve onuruna yakışır bir şekilde hayata katılımlarının sağlanması, geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımıza görev düşmektedir. İşte bu görevleri sosyal sorumluluk projesi olarak görür ve sevgiyle yerine getirdiğimiz zaman dünya engelli kardeşlerimiz için yaşanılabilir olacaktır. Peygamberler diyarı Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarımızın engelliler için hayatı kolaylaştırmak adına her türlü çabayı seve seve yerine getireceklerini biliyorum. Engellilerimizin toplumsal hayata katılımı ve başarmak yolunda gösterdikleri gayretlerden büyük mutluluk duyduğumu belirterek, bu anlamlı günün toplumsal duyarlılığı ve sorumluluğu arttırması temennisiyle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nü kutluyor tüm engellilerimize, ailelerine ve tüm hemşehrilerimize mutlu, daha kolay yaşanılabilir bir dünyada engelsiz bir yaşam diliyor, saygılar sunuyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

716 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası